Kada bi mogle birati, mnoge žene u svojoj garderobi poželjele bi imati upravo više suknji, a mi smo u novim kolekcijama pronašli modele koji će itekako biti traženi i nošeni.

Galerija

 

Suknje nas uvijek privlače svojim ženstvenim krojevima, lepršavim ili užim, udobnošću zbog koje se ne moramo odreći dobrog stila, a posebno su nam zanimljive kada se sjetimo da im kombiniranjem s različitim gornjim dijelovima možemo dati novo lice i učiniti da stajling izgleda potpuno drugačije. Dovoljno je samo zamisliti istu suknju uz, primjerice, užu dolčevitu i komotniju košulju - dvije potpuno različite modne priče, zar ne?

Među najtraženijim modelima suknji svakako su one A kroja, a i u novim kolekcijama ima ih pregršt. Plisirane suknje također dominiraju u ponudi, dok od uzoraka prevladavaju cvjetni i točkice. I jednobojni modeli izgledaju jednako lijepo.

Od 195 kuna: 15 toplih kaputa na sniženju u kojima uvijek izgledamo bolje

Kako bismo vam olakšali potragu za suknjom koja će osvježiti vašu garderobu i koju ćete rado nositi, u trgovinama smo pronašli čak 20 novih modela na koje će "pasti" i najveće obožavateljice hlača. Prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite svoj novi modni adut koji vam lako može postati glavni favorit u ormaru s odjećom.

Modeli suknji iz novih kolekcija - 2
H&M, 263 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)