Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kad sjednemo na kauč, uzmemo omiljeni topli napitak i s oduševljenjem gledamo u blještavu jelku? Vlasnici maca ipak se ne mogu tako opustiti, jer njihovi krzneni članovi obitelji samo razmišljaju o tome kako će skočiti na bor i napraviti kreativni božićni nered. Nedavno smo vam u jednom članku dali nekoliko ideja kako urediti božićno drvce ako imate mačku.

Galerija Maca i jelka Ima li kakva ptičica u boru? Uuumorio me Božić +16 Baš je blještav ovaj Božić

Božićno drvce i mace često nisu najbolja kombinacija, ali moguće nezgode mogu se izbjeći okitite li bor na pametan način, odnosno tako da bude otporan na mačju igru.

To prvenstveno znači da ćete drvce okititi ukrasima koji se ne mogu razbiti, odnosno ukrasima koji nisu od stakla. Plastične i papirnate dekoracije i više su nego dobrodošle, kao i metalne, i s njima ćete biti sigurni da nereda, pa i potencijalne opasnosti od razbijenih kuglica, neće biti.

Kako je toplo i lijepo... Kako je toplo i lijepo... (Foto: Privatna arhiva)

U članku smo vas upitali kako vaši borovi preživljavaju s macama, a vaši su nas odgovori i fotografije oduševili. U gotovo 200 komentara ispod Facebook objave, dobili smo savršenu sliku o tome kako blagdane provode vlasnici maca.

Iako to nije bio jednostavan zadatak, jer je svaka fotografija posebna na svoj način, izdvojili smo 20 vaših maca i jelki koje su nas baš razveselile i nasmijale.

Foografija jelke nije ista bez mene Foografija jelke nije ista bez mene (Foto: Privatna arhiva)

Od mace koja brani drvce, preko onih koje ga vrebaju pa sve do fotografija maca koje su već ušle u jelku – s nama ste podijelile zaista originalne fotografije u kojima su glavne zvijezde vaše mace i predivno uređene jelke.

Ideje za ukrašavanje božićnog drvca koje će spasiti vlasnike maca Božićno drvce Božićno drvce - Božićno drvce +6 Božićno drvce

Zavirite u našu galeriju na početku teksta i provjerite je li se i vaša mačka našla na našoj listi najsimpatičnijih, kojima smo pridružili i prošlogodišnje zvijezde. 

"Nisam ja!" (Foto: Privatna arhiva)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju