Mnoge žene naročito uživaju u kupovanju nove torbe jer ne iziskuje isprobavanje u garderobi, traženje pravog modela koji će odgovarati figuri i obraćanje pažnje na sve one detalje na koje moramo paziti kada, primjerice, kupujemo odjeću, ali i obuću. Veselimo se i dolasku novih modela za proljeće.

Slatke su to muke kada treba izabrati novu torbu za sezonu, pogotovo među modelima koji su svaki na svoj način lijepi i posebni. Upravo takve veće i manje modele torbi izdvojili smo iz novih kolekcija, a među njima vjerujemo da će svatko pronaći pravu za sebe, koja odgovara ukusu i modnom stilu.

Pronašli smo odlične torbe za svaki dan, posao, slobodno vrijeme, šetnju, druženje s prijateljicama, a kada zatopli, nadamo se da ćemo ih moći "prošetati" i na kavici na terasi kafića.

Slika nije dostupna Temelj svih stilova: Odjevni komadi koji će biti nosivi godinama

Raznih veličina, oblika i boja, od klasičnih crnih i smeđih do crvenih i ljubičastih, pa i jedne tirkizne, u fotogaleriji na početku teksta pronađite 20 većih i manjih modela torbi koje će se nositi ovog proljeća. Neka vam dani koji dolaze i proljeće koje stiže za malo više od mjesec dana budu ljepši s novom torbicom u garderobi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju