Mnoge žene naročito uživaju u kupovanju nove torbe jer ne iziskuje isprobavanje u garderobi, traženje pravog modela koji će odgovarati figuri i obraćanje pažnje na sve one detalje na koje moramo paziti kada, primjerice, kupujemo odjeću, ali i obuću. Veselimo se i dolasku novih modela za proljeće.

Galerija Torba Veći i manji modeli torbi iz novih kolekcija - 20 Veći i manji modeli torbi iz novih kolekcija - 5 +17 Guess, 1135 kn

Slatke su to muke kada treba izabrati novu torbu za sezonu, pogotovo među modelima koji su svaki na svoj način lijepi i posebni. Upravo takve veće i manje modele torbi izdvojili smo iz novih kolekcija, a među njima vjerujemo da će svatko pronaći pravu za sebe, koja odgovara ukusu i modnom stilu.

Pronašli smo odlične torbe za svaki dan, posao, slobodno vrijeme, šetnju, druženje s prijateljicama, a kada zatopli, nadamo se da ćemo ih moći "prošetati" i na kavici na terasi kafića.

Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće Bijele tenisice su obuća koja ne izlazi iz mode Zara, 349,90 kn Mango, 349,90 kn +12 Stradivarius, 199,90 kn

Za odijevanje bez briga bitni su bazni komadi Temelj svih stilova: Odjevni komadi koji će biti nosivi godinama

Raznih veličina, oblika i boja, od klasičnih crnih i smeđih do crvenih i ljubičastih, pa i jedne tirkizne, u fotogaleriji na početku teksta pronađite 20 većih i manjih modela torbi koje će se nositi ovog proljeća. Neka vam dani koji dolaze i proljeće koje stiže za malo više od mjesec dana budu ljepši s novom torbicom u garderobi.

Veći i manji modeli torbi iz novih kolekcija - 19 C&A, 152 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju