Vodenjake će kroz 2021. godinu voditi Jupiter koji im jednostavno neće dati da se smire. Odmah u siječnju započinje vaš period osobnog razvoja i rasta.

Posljednji mjeseci 2020. godine poprilično su vas iscrpili, ali vodenjacima ne treba puno da se zagledaju u budućnost i krenu prema naprijed.

Ovo je pravo vrijeme za istraživanje vlastitih potreba i ganjanje snova. Vidjet ćete nove mogućnosti tamo gdje drugi ne vide ništa i to je jedna od vaših najvećih prednosti u odnosu na druge znakove, pogotovo u 2021. godini koja će biti plodna samo za one najhrabrije i najodvažnije.

Kao i uvijek, težit ćete slobodi, ali nemojte zaboraviti da i ona ima svoju cijenu, pogotovo kada je tražite bez vođenja računa o svojim odgovornostima. Ne zanemarujte ih ni u jednom trenutku jer ćete samo tako uistinu moći uživati u slobodi.

Na poslovnom planu poradite na uvažavanju tima s kojim radite. U 2021. morate biti timski, a ne solo igrač. Na taj način lakše ćete uspjeti, ali i prebroditi nekoliko poslovnih kriza koje se naziru u ovoj godini.

Budite oprezni s financijama u narednih 12 mjeseci. Koliko god možete, suzdržite se od bespotrebnih troškova. Povremeno se volite počastiti sa stvarima koje vam zapravo ne trebaju i usrećuju vas samo kratkoročno, ali vodenjacima 2021. definitivno nije dobra godina za nepromišljeno i nagonsko trošenje.

Općenito se pokušajte suzdržati od pretjerano ekstravagantnih navika, koliko god osjećate potrebu da se nakon 2020. koja vas je blokirala i zaustavila vratite svom avanturističkom načinu života.

Na ljubavnom planu mogli biste postati emotivniji nego ikad prije, ali ujedno i vrlo tajnoviti po pitanju vlastitih osjećaja jer se nećete znati nositi s tom novom količinom emocija.

Pronađite način da između toga stvorite balans. Nemojte uletavati u nove veze bez razmišljanja, ali također nemojte previše vremena potrošiti na razmišljanje, analiziranje i skrivanje svojih osjećaja jer biste tako sami sebi mogli uskratiti trenutke divne povezanosti s novim partnerom.

Vodenjaci koji su već u vezi ili braku, u 2021. bi trebali raditi na tome da se bolje povežu s partnerom. Pronađite opet zajednički jezik i zajedničke interese ako osjećate da vašoj ljubavi treba malo osvježenja. Ne ignorirajte taj osjećaj jer bi to moglo dovesti do zasićenosti i udaljavanja.

Saznajte sve o ženama vodenjacima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju