Film "Djevojke s Beverly Hillsa" snimljen je prije 25 godina, a i dan-danas volimo ga pogledati i nasmijati se dogodovštinama popularne srednjoškolke Cher i njezine nezaboravne ekipe.

Galerija Kako danas izgleda nezaboravna ekipa iz filma 'Djevojke s Beverly Hillsa' - 2 Kako danas izgleda nezaboravna ekipa iz filma \'Djevojke s Beverly Hillsa\' - 1 Kako danas izgleda nezaboravna ekipa iz filma \'Djevojke s Beverly Hillsa\' - 7 +3 Paul Rudd (Josh)  

Alicia Silverstone s ulogom simpatične i nadobudne Cher Horowitz ostvarila je jednu od onih rola po kojima ćemo je uvijek pamtiti. Iako se na prvi pogled čini da su popularnoj srednjoškolki u životu bitni jedino moda, odijevanje, uljepšavanje, izlasci i dečki, ona je zapravo jedna velika dobra duša koja želi usrećiti sve oko sebe pa si da za zadatak da poput Kupida spaja ljude.

Uz Cher su uvijek njezine dvije prijateljice Dione (Stacey Dash) i Tai, koju je odglumila Brittany Murphy. Pokojnoj glumici bila je to prva značajnija uloga, a mnogi će je i pamtiti upravo po njoj.

Trendovi iz devedesetih - 10 Vrijeme je za nostalgiju: 10 trendova koji su obilježili devedesete

Nekad i sad: Djevojke iz Coyote bara - 8 20 godina kasnije: Kako danas izgledaju "Djevojke iz Coyote bara"?

Romantična komedija "Djevojke s Beverly Hillsa" ("Clueless") snimljena je 1995. godine te je obilježila devedesete godine, a kako danas izgledaju junakinje i junaci ove simpatične, zabavne priče, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju