Kada je riječ o njezi kože, jedna linija već četvrt stoljeća uživa nevjerojatnu popularnost jer omogućuje ženama da nakratko zaustave vrijeme i produlje mladenački izgled svoje kože, a riječ je o NIVEA Q10. S obzirom na svoj jubilej od 25 godina, ova linija ne pokazuje znakove starenja, ali zato svakodnevno našoj koži pomaže u borbi protiv toga.

Galerija Nivea Q10 linija Nivea Q10 linija Nivea Q10 linija +8 Nivea Q10 linija

Za sada već kultnu liniju NIVEA Q10 godine su samo broj. Koliko je obožavana, govori i činjenica da se svake dvije sekunde u svijetu proda jedna krema NIVEA Q10. Ova linija nudi sveobuhvatnu njegu kože koja se sastoji od krema i seruma koje naša koža obožava i zato se uvijek nalaze na popisu proizvoda koje koristimo u svojoj dnevnoj i noćnoj rutini njege kože.

Nivea Q10 linija Nivea Q10 linija Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Prava zvijezda ove linije je Q10 koenzim - ključni sastojak koji je odgovoran za pomlađivanje kože i smanjenje vidljivosti bora. Q10 je prirodni sastojak koji se nalazi u koži, a kako starimo, njegova razina u koži prirodno opada, što dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora. Linija  NIVEA Q10 ne samo da zaustavlja vrijeme već ga i vraća unazad tako što pomoću svoje moćne formulacije obnavlja izgubljeni Q10 i pruža koži potrebnu podršku u borbi protiv znakova starenja.

Q10 koenzim moćni je antioksidans koji popunjava bore i fine linije te čini kožu čvršćom, čime ostavlja dojam svježine i mladalačkog sjaja. S obzirom na to da je linija NIVEA Q10 obogaćena najčišćim koenzimom Q10 dostupnim na tržištu, koji je 100,% identičan koenzimu Q10 koji se nalazi u našoj koži, regularnim korištenjem ove linije možemo pomladiti izgled svoje kože i povratiti 8 godina izgubljenog Q10-a u svega dva tjedna.

Kako bismo kreirali svoju dnevnu rutinu njege kože s proizvodima iz ove linije, Nivea nam je osigurala široku paletu proizvoda i neprestano radi na novima. Posljednji u nizu koji nam je predstavila jest Q10 serum za ciljano popunjavanje bora, koji djeluje gotovo trenutačno i smanjuje postojeće linije u samo 5 minuta, dok će vidljivost dubokih bora smanjiti za 50 % u četiri tjedna korištenja.
Nivea Q10 linija Nivea Q10 linija Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
U svoju dnevnu rutinu kao posljednji korak rado ćemo uvrstiti Q10 power dnevnu kremu protiv bora sa SPF-om 15 koja će dubinski nahraniti našu žednu kožu, posebice u ovim hladnijim mjesecima pred nama, i zaštititi je od vanjskih utjecaja antioksidativnim svojstvima i zaštitnim faktorom. Ona će ispuniti stanice kože energijom kako bi neutralizirala svakodnevna oštećenja i smanjiti bore na čelu te oko očiju, usana i obraza.

Za noćnu njegu rezerviran je NIVEA Q10 power noćni serum protiv bora koji će opskrbiti kožu energijom tijekom noći i maksimalno povećati proces regeneracije kako bi koža ujutro izgledala čvršće, odmorno i zdravo. S druge strane, omiljeni suputnik u noćnoj rutini njege kože zasigurno će biti NIVEA Q10 power replenishing noćna krema protiv bora, koja će maksimalno iskoristiti noć kako bi potpomogla proces regeneracije i proizvodnje kolagena i aktivno djelovala na problematična područja gdje su se pojavile bore i fine linije.
Nivea Q10 linija Nivea Q10 linija Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Tu je i cijeli niz hranjivih krema Q10 Energy, koje osim postojećih sastojaka sadrže još i antioksidanse vitamin C, vitamin E te prirodni ekstrakt naranče, koji će se pobrinuti da koža tijekom dana izgleda svježe, zdravije i u konačnici mlađe. Linija proizvoda Q10 Energy probudit će našu kožu i dati joj dodatni boost preko dana kako bi zaštitila kožu od slobodnih radikala i izvanjskog utjecaja te zajedno s nama izdržala napornu svakodnevicu.

Linija NIVEA Q10 nije samo linija proizvoda već i vodič za očuvanje ljepote i samopouzdanja. Svaka kapljica proizvoda NIVEA Q10 podarit će koži snagu mladosti koja traje. Upravo zbog toga ona je prepoznata i kod nas, pa ne čudi što je broj jedan linija za njegu kože lica u Hrvatskoj. S linijom NIVEA Q10 dnevna i noćna rutina njege kože postaju jedinstveni rituali u kojima uživamo jer ostvaruju vidljive rezultate koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom NIVEA po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju