Slavna američka glumica Kirstie Alley vodi bitku s kilogramima cijeli život. Sa 63 godine napokon smatra da je pronašla način na koji će održati novu figuru, i ne samo iz estetskih razloga


Na njujorškoj premijeri nove sezone serije Djevojke u New Yorku sve su oči bile uperene u Kirstie Alley. Slavna američka glumica stara 63 godine došla je podržati ovu televizijsku seriju te pokazati svoju novu liniju.

Kirstie Alley na crvenom je tepihu nosila strukiranu zelenu jaknu, crnu pripijeni top i suknju kroja pencil te visoke čizmice iste boje. Modni odabir naglasio je njenu novu figuru.

Kirstie je promijenila način razmišljanja o svojem tijelu i vjeruje da je to presudno za održavanje linije.

Višemjesečni trud se isplatio, a Kirstie je uz pomoć dijete i redovitih vježbi (opet) smršavila 25 kilograma. Za razliku od drugih drastičnih pokušaja, ista vjeruje da neće podleći 'jo-jo' efektu mršavljenja.

'U prošlosti sam više razmišljala o cilju – kako da dođem do željene težine, a ne što da radim da je održim. Sada je drugačije, razmišljam da želim imati ovu težinu do kraja svoga života, zapravo tako sam odlučila. Mislim da je u tome glavna razlika,' priznala je glumica u jednom tv intervjuu.

Glumica vjeruje da će joj nova figura donijeti i nove poslovne angažmane. Spremna je za nove televizijske i filmske role.

U našoj fotogaleriji provjerite veliku transformaciju Kirstey Alley.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju