Ljubavni trokut Jennifer Aniston, Brada Pitta i Angeline Jolie svojevremeno je punio medijske stupce.

Galerija Clark Gable i Carole Lombard Legendarni holivudski parovi - 9 Legendarni holivudski parovi - 10 +7 Vivien Leigh i Laurence Olivier

Američka ljubimica Jennifer upoznala je Brada 1998. godine. Veza između zvijezde Prijatelja i ultimativnog seks-simbola ovjekovječena je brakom 2000. godine, ali njihova sreća bila je kratkog vijeka.

Milijuni obožavatelja diljem svijeta ostali su u šoku kada je par u siječnju 2005. godine iznenada objavio da se rastaje, a nije dugo trebalo ni da se otkrije pravi razlog neočekivanog razvoda. To je bila - Angelina Jolie. Brad i Angelina zaljubili su se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith, a ostalo je showbiz povijest.

Onima koji su pratili medijsku ludnicu vezanu uz ove slavne parove vjerojatno je teško zamisliti da su nekad davno postojale romanse koje su privlačile još više pažnje.

Legendarni holivudski parovi - 10 Richard Burton i Elizabeth Taylor (Foto: Profimedia)

Tako se histerija vezana uz Brangelinu ne može mjeriti s interesom koji su izazivali brakovi Elizabeth Taylor. Filmska diva udavala se osam puta, a jednom je muškarcu čak dva puta izgovorila sudbonosno da.

Iako je jednom prilikom rekla kako je najsretnija bila sa svojim trećim suprugom Mikeom Toddom koji je 1958. godine poginuo u prometnoj nesreći, svojom najvećom ljubavi nazivala je glumca Richarda Burtona.

Za njega se prvi put udala 1964. godine. Ne možete vjerovati koliko sam sretna. Ovaj brak trajat će zauvijek, izjavila je Elizabeth nakon vjenčanja, ali bračna zajednica ipak je trajala 10 godina. Samo godinu dana nakon razvoda, par se opet oženio, ali ovaj put razvod je uslijedio nakon samo devet mjeseci braka.

Legendarni holivudski parovi - 4 Frank Sinatra i Ava Gardner (Foto: Profimedia)

Njihova veza svakodnevno je bila tema trač rubrika, baš kao i jednako turbulentan brak Ave Gardner i Franka Sinatre.

Okorjeli plavooki zavodnik i crnokosa ljepotica oženili su se 1951. godine. Njoj je to bio treći, a njemu drugi brak. Oboje su se borili s brojnim porocima, a glumica je tijekom braka dva puta morala pobaciti dijete zbog rigoroznog ugovora s holivudskim studijem MGM.

Frank i Ava razveli su se 1957. godine, ali ostali su prijatelji do kraja njezinog života. Glumica je preminula 1990. godina od teške upale pluća, a njezina smrt shrvala je legendarnog pjevača.

Clark Gable i Carole Lombard Clark Gable i Carole Lombard (Foto: Profimedia)

Prema priznanju prijatelja, ni glumac Clark Gable nije bio isti čovjek nakon smrti svoje supruge Carole Lombard koja je poginula u avionskoj nesreći 1942. godine. Gable je odmah otputovao na mjesto nesreće i osobno se uključio u potragu za njezinim tijelom. Do kraja života živio je na ranču koji su zajedno kupili, a njihovu spavaću sobu ostavio je netaknutom.

Iako se nakon toga ženio još dva puta, ona je ostala njegova najveća ljubav. Nakon svoje smrti, prema vlastitoj želji pokopan je uz Carole.

U galeriji pogledajte još legendarnih slavnih parova o kojima se i danas priča.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju