Najljepše je kada ono najbolje dijelimo s drugima, a naše čitateljice s nama su podijelile fotografije čarobnih jadranskih plaža na kojima ljetuju. Pogledajte prizore koji će vas iznova uvjeriti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu.

Počela je sezona godišnjih odmora i naše čitateljice uputile su se na more i ondje pronašle svoj djelić raja. Dobre i lijepe stvari uvijek volimo podijeliti s drugima pa su nas fotografije plaža na Jadranu koje su nam poslale naše čitateljice jako razveselile.

Fotografije su to koje dokazuje da je raj zapravo mjesto na Zemlji, u koje bismo najradije ušle i zaplivale tim čarobnim morskim plavetnilom.

A ta rajska ljepota nalazi se na otocima Visu, Hvaru, Krku, Pašmanu, Lopudu, na Murteru, u Makarskoj, Rogoznici... Dovoljan je samo jedan pogled na ove fotografije da svakome bude jasno da se ta ljepota ni s čime ne može mjeriti.

Slika nije dostupna Skrivena od pogleda: Prekrasna šljunčana plaža kod Opatije na kojoj bismo se kupali cijelo ljeto

Među mnoštvom prekrasnih fotografija plaža koje ste nam slali izabrali smo 25 najljepših i skupili ih u fotogaleriji na početku teksta. Pogledajte prizore kao iz snova koji će vas podsjetiti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju