Najljepše je kada ono najbolje dijelimo s drugima, a naše čitateljice s nama su podijelile fotografije čarobnih jadranskih plaža na kojima ljetuju. Pogledajte prizore koji će vas iznova uvjeriti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu.

Počela je sezona godišnjih odmora i naše čitateljice uputile su se na more i ondje pronašle svoj djelić raja. Dobre i lijepe stvari uvijek volimo podijeliti s drugima pa su nas fotografije plaža na Jadranu koje su nam poslale naše čitateljice jako razveselile.

Fotografije su to koje dokazuje da je raj zapravo mjesto na Zemlji, u koje bismo najradije ušle i zaplivale tim čarobnim morskim plavetnilom.

A ta rajska ljepota nalazi se na otocima Visu, Hvaru, Krku, Pašmanu, Lopudu, na Murteru, u Makarskoj, Rogoznici... Dovoljan je samo jedan pogled na ove fotografije da svakome bude jasno da se ta ljepota ni s čime ne može mjeriti.

Slika nije dostupna Skrivena od pogleda: Prekrasna šljunčana plaža kod Opatije na kojoj bismo se kupali cijelo ljeto

Među mnoštvom prekrasnih fotografija plaža koje ste nam slali izabrali smo 25 najljepših i skupili ih u fotogaleriji na početku teksta. Pogledajte prizore kao iz snova koji će vas podsjetiti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju