Šljunčana plaža Klančac skriveni je biser uz Jadransko more. Od Opatije je udaljena oko 20 kilometara, dugačka je 70, a široka 10 metara.

Galerija Plaža Klančac kod Brseča Plaža Klančac kod Brseča Plaža Klančac kod Brseča +2 Plaža Klančac kod Brseča

Nalazi se u blizini srednjevjekovnog gradića Brseča, koji je smješten na 157 metara visokoj litici s koje se pruža divan pogled na cijeli Kvarnerski zaljev.

S obzirom na to da se nalazi u podnožju litice, plaža je skrivena od znatiželjnih pogleda. Idealna je za sve one koji žele pronaći mirni kutak za kupanje, sunčanje i uživanje u drugim morskim radostima.

Plaža Klančac kod Brseča Najlakši način za dolazak do Klančaca jest brodićem (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Najlakši način za dolazak do Klančaca jest brodićem, a možete i pješice ako ste spremni i dovoljno vješti spustiti se niz liticu (a kasnije i popeti uz nju) . No dolazak na nju vrijedi svakog truda.

Ostavljaju bez daha: 15 najljepših plaža na hrvatskoj obali prema vašem odabiru Plaža Sutmiholjska, Mljet Bili bok, Proizd Plaža Šepurine, otok Prvić +11 Plaža Petrčane

Kuća za odmor u selu Sučići iznad Mošćeničke Drage pravi je raj na zemlji - 6 Raj na zemlji u Sučićima: Idilična kuća za odmor u blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu

Unatoč relativnoj nedostupnosti vrlo je popularna među lokalnim stanovništvom, što je vidljivo i na Instagramu.

Plaža Klančac kod Brseča Plaža Klančac kod Brseča (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju