Kolovoz se polako bliži kraju i uskoro nam stiže jesen. Posljednji ostaci ljetnih kolekcija povlače se iz ponude klasičnih i online trgovina, a zamijenit će ih odjevni komadi, cipele i dodaci iz novih jesenskih kolekcija.

S promjenom sezone znatno se mijenja i paleta boja u trgovinama. Iako posljednjih sezona u svako doba godine možemo uživati u raznovrsnim nijansama, nemoguće je ne primijetiti da se uoči hladnijih mjeseci ipak mijenja ponuda boja.

Sudeći prema trendovima s modnih pista predstavljenim na tjednima mode, u nadolazećoj sezoni očekuje nas povratak klasičnih jesenskih nijansi uz pomalo neočekivan dolazak jedne obično rezervirane za ljetne dane. U nastavku provjerite koje će to boje zavladati trgovinama u narednim mjesecima.

1. Ružičasta

Zaboravite na hot pink fluorescentnu nijansu koja je bila popularna proteklih sezona. Ove jeseni modni stručnjaci predlažu nude nijanse.

Odjevni komadi i dodaci u ružičastoj boji

2. Plava

Ako želite biti u trendu, prilikom odabira fokusirajte se na tamne nijanse. Tamnoplavu boju u nadolazećoj sezoni možemo naći posvuda – na odjeći i modnim dodacima.

Odjevni komadi i dodaci u plavoj boji

3. Boja trule višnje

Nijanse takozvane bordo boje dobrodošle su u naše ormare sljedećih mjeseci. Ova klasična neutralna jesenska boja sjajno će se uklopiti u dnevne i večernje kombinacije.

Odjevni komadi i dodaci u boji trule višnje