Kolovoz se polako bliži kraju i uskoro nam stiže jesen. Posljednji ostaci ljetnih kolekcija povlače se iz ponude klasičnih i online trgovina, a zamijenit će ih odjevni komadi, cipele i dodaci iz novih jesenskih kolekcija.

S promjenom sezone znatno se mijenja i paleta boja u trgovinama. Iako posljednjih sezona u svako doba godine možemo uživati u raznovrsnim nijansama, nemoguće je ne primijetiti da se uoči hladnijih mjeseci ipak mijenja ponuda boja.

Sudeći prema trendovima s modnih pista predstavljenim na tjednima mode, u nadolazećoj sezoni očekuje nas povratak klasičnih jesenskih nijansi uz pomalo neočekivan dolazak jedne obično rezervirane za ljetne dane. U nastavku provjerite koje će to boje zavladati trgovinama u narednim mjesecima.

1. Ružičasta

Zaboravite na hot pink fluorescentnu nijansu koja je bila popularna proteklih sezona. Ove jeseni modni stručnjaci predlažu nude nijanse.
Odjevni komadi i dodaci u ružičastoj boji Stradivarius, 99 kn Topshop, 104 funte (857 kn) Zara, 399 kn +0 H&M, 14.99 eura (111 kn)

2. Plava

Ako želite biti u trendu, prilikom odabira fokusirajte se na tamne nijanse. Tamnoplavu boju u nadolazećoj sezoni možemo naći posvuda – na odjeći i modnim dodacima.
Odjevni komadi i dodaci u plavoj boji Zara, 499 kn Accesorize, 365 kn Dorothy Perkins, 42 funte (346 kn) +0 Accessorize, 300 kn

3. Boja trule višnje

Nijanse takozvane bordo boje dobrodošle su u naše ormare sljedećih mjeseci. Ova klasična neutralna jesenska boja sjajno će se uklopiti u dnevne i večernje kombinacije.
Odjevni komadi i dodaci u boji trule višnje Bershka, 279 kn Topshop, 39 funti Dorothy Perkins, 26 funti (214 kn) +0 Accessorize, 300 kn
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju