Ove sezone nositi će se karirano, senf žuta, životinjski printovi, predimenzionirani kaputi, hlače i haljine visokog struka. Sve to ostavlja puno prostora ljubiteljicama retro stila da izraze svoju kreativnost kroz hrabre kombinacije. Naša tri looka inspirirana su klasikom 90-ih, popularnim Reebok Rapide tenisicama.

Galerija Otkačena kombinacija za dnevne izlaske Rebook Rapide, Buzz Sneakers, prije 699 kn, sada 599 kn Hlače od samta, Zara, 299 kn +18 Majica s natpisom, Pullandbear, 119 kn

1. SPORTSKA ELEGANCIJA U RETRO IZDANJU IDEALNA ZA POSLOVNE PRILIKE 

Bezvremenske traperice s visokim strukom već su godinama neizostavna stavka svih modnih kombinacija. Za odvažan look ove sezone možete ih kombinirajte s bluzom neobična motiva, koji neodoljivo podsjeća na Versace. Ovaj print možete pronaći u ponudi mnogih highstreet brandova.

Kako biste istaknuli struk, odaberite remen u crnoj boji s popularnim zakovicama i nadopunite crnom torbom koja svojim neobičnim detaljem nalikuje na Chloe Nile torbicu koju nose mnoge Instagram influencerice i fashion blogerice. Ovaj moderan dizajn obećava funkcionalnost, ali i pritom daje chic predznak svakoj kombinaciji. Look će šarmantno zaokružiti naočale mačkastog oblika. Ova ležerna retro kombinacija idealna je za poslovne prilike, a Reebok Rapide tenisice cijelom će outfitu dati moment sportske elegancije.

Sportska elegancija u retro izdanju Sportska elegancija u retro izdanju Foto: Nova Studio

2. OTKAČENA KOMBINACIJA ZA DNEVNE IZLASKE 

Mnogi će reći da im je jesen omiljeno doba za slaganje modnih kombinacija jer je idealna za višeslojno odijevanje. Ova kombinacija bazirana je upravo na kombiniranju raznih materijala i tekstura. Glavna zvijezda outfita samtene su trapezice visokog struka koje su ove sezone omiljeni retro komad. Samt favoriziraju i brojni brendovi stoga vam neće biti problem pronaći omiljeni par.

Uz hlače smo kombinirali majicu s natpisom i remen s popularnim uzorkom leoparda, koji kombinaciju usmijeravaju u više edgy varijantu. Igru materijala upotpunili smo kaputom od umjetnog runa koji će vas spasiti za vrijeme prohladnih dana. U ovoj retro modnoj priči, omaž kulturi devedesetih odali smo Reebok Rapide tenisicama koje se ističu vektorskim logom u zanimljivoj koloritnoj kombinaciji.

Otkačena kombinacija za dnevne izlaske Otkačena kombinacija za dnevne izlaske Foto: Nova Studio

3. RETRO IZDANJE ZA NOĆNI IZLAZAK 

Iako su Reebok Rapide inače trkačke tenisice modernog dizajna s izvorištem u retro stilu, mi smo odlučile svoju hrabrost iskušati kombinacijom koju smo predvidjele za noćni izlazak. Uz njih ćete zasigurno osvojiti plesni podij jer ćete imati najudobniju obuću u klubu.

Devedesetih su veoma popularne bile haljine na bretele nalik na spavaćice, no mi smo odabrali danas nešto popularniji komad – kombinezon. Uz kombinezon smo sparili žutu kožnu jaknu i sve zaokružili crvenom torbicom koja se veže oko struka i zlatnim, predimenzioniranim naušnicama.

  Retro izdanje za noćni izlazak Retro izdanje za noćni izlazak Foto: Nova Studio

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju