Maštate o odlasku na Bali? Ili je vaš grad iz snova New York? Ma ne, najradije biste posjetili Island? Koja god bila vaša destinacija iz snova, u vlastitom domu možete si stvoriti atmosferu kao da ste tamo! Donosimo ideje kako da dnevnu sobu jednostavno, a efektno preuredite u prostoriju koja će vas u svakom trenutku podsjećati na vaše omiljeno mjesto na svijetu

Inspiraciju za uređenje dnevnih soba koje su nas odvele na put oko svijeta pronašli smo u tri teme, 'Odvedi me u New York', 'Naše ljeto na Baliju' i 'Mistični Island'.Trik je u tome da u sve tri dnevne sobe prevladava isti ili sličan namještaj, a sobu možete urediti po vlastitom ukusu drugačijim tapetama, ukrasnim jastucima i tapetom fotografijom koja je centralna u sobi i na kojoj je prikazano vaše mjesto iz snova.Sjedeća garnitura sive boje i stolić smeđe i crne boje u sve tri verzije su nepromijenjeni, a ostali namještaj, dodaci i detalji promijenjeni su ovisno o temi.

U našim trgovinama pronašli smo namještaj i lampe neutralnih boja te odgovarajuće ukrasne jastuke koje možete kombinirati prema tome je li u vašoj sobi komadić New Yorka, Balija ili Islanda. Naravno, možete staviti fotografiju bilo kojeg drugog vama najljepšeg mjesta na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju