Za dobar seks i maksimalni užitak nisu uvijek potrebne lude poze ili vrući eksperimenti. Ova tri 'poteza' možda će vam zvučati čudno ili čak smiješno, ali upravo oni garantiraju veći užitak tijekom seksa i zato ih obavezno isprobajte

1. Pijte vodu. Dehidracija ne djeluje dobro na vaš libido, znatno smanjuje seksualnu želju, a također uzrokuje suhoću intimnog područja. Zbog toga nikako nemojte zaboraviti na vodu.

2. Nosite čarape. Ovo sigurno zvuči smiješno jer su upravo čarape na nogama partnera ono na što se žene često bune. Međutim, upravo su čarape jedna od tajni dobrog seksa kod žena.

Stručnjaci su otkrili da topla stopala smiruju dio mozga koji je odgovoran za strah i anksioznost. Dakle, čarapice će vam zagrijati stopala, umiriti vas i tako omogućiti da se opustite i lakše postignete orgazam.

3. Koristite jastuk. Kada vam to dozvoljava poza, stavite jastuk ispod guze i donjeg dijela leđa kako biste podigli bokove i tako promijenili kut penetracije. Ta mala promjena zapravo čini veliku razliku jer će tako vaš partner 'pogoditi' sva prava mjesta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju