Godinu su obilježile poze u seksu u kojima su vladarice upravo žene. S obzirom na to da niti jedan muškarac ne može odoljeti odnosu u kojem glavnu riječ vodi njegova vruća partnerica, planirate li u 2015. zakoračiti u toplim trenucima donosimo 3 najpopularnije poze koje su obilježile godinu na izmaku, a koje će svakog muškarca dovesti do ludilaObrnuta jahačica

Muškarac leži na leđima, a noge ima raširene i savijene u koljenima. Žena čučne iznad njega i okreće mu leđa.
Pridržavajući se za njegova koljena žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njezine bokove.

Žena u čučnju
Stolac naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac sjeda na stolac, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč.
Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

Yab Yum
Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sjedi prekriženih nogu (turski položaj).
Žena sjedi na njemu okrenuta licem u lice te omata noge oko njegova struka. Muškarac podizanjem ženskog tijela diktira tempo.
Ova je poza vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni te mogu izmjenjivati poljupce.