"Online" programe vježbanja "Prehab/Rehab", "Ashtanga yoga" i "Fat Killer" osmislili su hrvatski treneri. A za "posljednje ovogodišnje mršavljenje", kako su ga najavili, ne morate ni izaći iz kuće

Približavaju nam se hladni dani, ali i praznici poznati po teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma. Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom ili uz dobru knjigu.

Danijela Pupovac najavila je i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer, uživo, u trajanju od 6 tjedana

Iz tih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom Danijela Pupovac u sklopu svojeg fitness-programa Fat Killer uvodi novitete – odsad će se poznati programi Prehab/Rehab i Ashtanga Yoga moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

Posebnost je programa u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa.

Program Ashtanga Yoga Online vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu, koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju.

Ashtanga joga, inače najpopularniji oblik joge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav.

Tijekom perioda od 8 tjedana korisnici će raditi vježbe Ashtanga joge dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno.

Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program Prehab/Rehab namijenjen osobama koje puno sjede te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili puno treniraju.

Program će trajati 8 tjedana, trenirat ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ako korisnik uz ovaj program želi i smršavjeti, može dobiti i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane kao i konzultacije uživo.

Onima kojima online program nije dovoljan Danijela Pupovac najavila je i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer uživo u trajanju od 6 tjedana, na mnogobrojnim lokacijama poput Boutique Health Centar Zona i Vita Fitness & Spa, dok ostale lokacije, kao i sva slobodna mjesta, možete provjeriti na Facebook-stranici Fit Anansi – Fat Killer te Instagramu.

Još je jedna pogodnost što svi programi završavaju prije početka božićnih domjenaka koje, zahvaljujući ovim programima, možete dočekati sa zanosnom figurom i elanom. Kako za novi početak ne biste čekali Novu Godinu, počnite raditi na svom tijelu i zdravlju već danas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju