Ako želite unijeti dašak egzotike u svoju garderobu, idealan je modni komad kimono. Romantičan i lagani ogrtač nadahnut izgledom tradicionalne japanske haljine svake godine u različitim bojama, uzorcima i dužinama polako osvaja police popularnih brendova.

Galerija Kimono Bershka Kimono H&M Kimono Top shop +6 Kimono Pull and Bear Napravljeni od raskošnih materijala kao što je baršun idealni su za hladnije vrijeme, dok su lagani od svile, pamuka ili lana idealni za prijelazna i topla razdoblja.

Postoje različite duljine kimona, a zajednička im je karakteristika da ležerno padaju. Zbog toga s pomoću njega možete sakriti eventualna sitna nesavršenstva poput trbuščića ili širokih bokova.

S obzirom na to da se vrlo lako nosi, kimono je jedan od omiljenijih predmeta i bivše manekenke i uspješne poduzetnice Ljupke Gojić Mikić.
Ljupka Gojić Mikić u kimonu Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić u kimonu Jolie Petite (Foto: @ljupkagojicmikic)
Ovih je dana na svom profilu na Instagramu predstavila nekoliko modela iz nove kolekcije Jolie Petite. Bogati cvjetni uzorak i prozračna tkanina savršena je za tople dane pred nama.

Obožavam kimono izbog toga što se može nositi u prijelaznom razdoblju te cijelo ljeto, ističe Ljupka Gojić Mikić.

Prilagodljivost tog odjevnog predmeta tolika je da se vrlo lako može nositi u dnevnim i večernjim varijantama. Ljupka je s nama podijelila nekoliko savjeta o tome kako ona voli nositi kimono.
Ljupka Gojić Mikić u kimonu Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić u kimonu Jolie Petite (Foto: @ljupkagojicmikic)
3 savjeta kako nositi kimono:

1. Traperice visokog ili niskog struka uz običnu bijelu majicu kratkih rukava ili bretele jedna je od tipičnih manekenskih kombinacija koju rado nosi.

2. Kratke hlačice i bodi ili kupaći kostim upotpunjen kimonom pravi su izbor kad krenu ljetne vrućine.

3. Ako je kimono dovoljno velik, s pomoću remena vrlo se lako može pretvoriti u haljinicu i pravi je izbor kad se ne možete odlučiti što odjenuti.

Ljupka kimono kombinira s tenisicama, laganim čizmicama ili japankama, a ističe da je pravi spasilac kad želite sakriti svoje obline, pogotovo nakon trudnoće.

Na stranicama brenda Jolie Petite možete pogledati novu kolekciju kimona, a u našoj fotogaleriji modele dostupne u ponudi trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju