Stara izreka 'ispeci pa reci' doista može biti korisna jer ponekad riječi mogu boljeti više nego djela i zato ih moramo birati. Donosimo 3 stvari koje, ako ih u afektu izgovorite partneru uvijek će ostati zapamćene, a vi ih više nikada nećete moći izbrisati i povući


1. Kritike na njegovu obitelj
Obitelj je nešto posebno i zato je treba poštovati, a to se isto tako odnosi i na obitelj vašeg partnera. Ako ste doživjeli negativno iskustvo s nekim članom partnerove obitelji budite iskreni, ali i obzirni.

Negativne i teške kritike na njegovu majku, oca brata ili sestru neće se lako zaboraviti i zato dobro razmislite što ćete i kako izgovoriti.

2. Kritike na njegov fizički izgled
Gotovo svaka veza je izložena kritikama oba partnera. I dok one koje se odnose na način odijevanja i frizuru mogu biti vrlo konstruktivne, negativni komentari na partnerov nos, oči, kosu i građu tijela ili pak 'muškost' mogu biti prihvaćene vrlo osobno i povrijediti osobu koju volite. Svatko od nas ima mane i vrline i toga morate biti svjesni. 

3. Komentar na njegovog prijatelja
Ako je dozirana i umjerena ljubomora može biti motivirajuća i simpatična. No ponekad riječi mogu slati pogrešne ili pak prejake poruke koje mogu zasmetati vašeg partnera i urezati mu se duboko u pamćenje. To se posebno odnosi na ženske komentare o njegovim prijateljima.

Ima li vaš partner jako zgodnog i privlačnog prijatelja, pazite kako ćete mu to priopćiti. Neke komentare i osjećaje bi ipak trebali zadržati za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju