Ljeto voli žarke, odvažne i vesele boje pa i kada je make-up u pitanju, naročito šminka za večer. Donosimo 3 trendi make-up stila s kojima žena postaje diva tijekom toplih ljetnih večeri

Brončane nijanse, žarke boje i savršeno iscrtan tuš trendovi su koji vladaju ovoga ljeta kada je o make-upu riječ. Posebno se to odnosi na ljetne večernje izlaske kada šminka može biti jača i upečatljivija od dnevne.

Ljeto voli žarke, odvažne i vesele boje pa i kada je make up u pitanju, naročito šminka za večer

Pitali smo zagrebačko Arimed učilište, u čijem je programu i školovanje za vizažista, kako našminkati lice po posljednjem trendu, a ovo su njihova 3 prijedloga za najefektniji večernji make-up:

1. Čokoladni smokey eye

Ljeti svakom osunčanom licu pristaju sve nijanse čokoladnih boja, kao i brončano.

Brončanim nijansama konturirali smo lice, naglasili jagodične kosti i stvoritl dramatičan večernji look. Palatu smeđih nijansa sjenila nanosili smo od korijena trepavica, gdje smo krenuli najtamnijim pigmentom, pa sjenčanjem dobili dubinu oka koristeći sve svjetlije čokoladne nijanse. Uz ovakav make-up na očima odlično pristaju ruževi boje mesa, objašnjavaju iz Arimed učilišta.

Poigrajte se s nijansama i otkrite koja vam najbolje pristaje.


2. Crazy color make-up
Hrabar make-up stil koji privlači pažnju.

Vrlo je tanka granica između profinjenog i pretjeranog izgleda, što je lako postići koristeći jake, pune pigmente žarkih, neprirodnih boja. Ovaj make-up rad je Arimed polaznice, koja je završila edukaciju za make-up i odlično je balansirala s korištenjem ljubičastog pigmenta i sjenčanjem stvorila dinamiku boje na kapku, ističu iz Arimed učilišta.

Kod ovog make-upa highlighterima je naglašen korijen nosa, što daje dodatnu svježinu izgledu. Ruž je u istoj boji kako bi zaokružio cijelu priču ovog make-upa, iako bi odlično pristajao i nude. Pročitajte i 5 pravila šminkanja koja garantiraju savršeno lice na +35.


3. Arabic diva syle
Make-up koji je definitivno hit ovog ljeta. Pravilno konturiranje i savršeno iscrtan tuš ključni su za uspjeh ovog make-upa i to je glavna karakteristika ovoga stila koji je idealan za romantične noći. U Arimed učilištu možete naučiti sve tajne ovog glamuroznog stila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju