Ljubav se najčešće opisuje kao čin zadovoljavanja osnovnih emocionalnih potrebe te kao intenzivan osjećaj bliskosti između dvije osobe. Znate li je prepoznati?


Ova tri znaka mogu biti čin prijateljstva, kratkotrajnog flerta i romantične ljubavi zbog čega su neki pojedinci zbunjeni vlastitim emocijama kada ih primijete u odnosima s osobama suprotnog spola.

Netko tko shvaća vaš smisao za humor i često vas nasmijava ne mora biti i čovjek vašeg života nego tek odličan prijatelj.

1. Zabava
S njim vam je uvijek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Netko tko shvaća vaš smisao za humor i često vas nasmijava ne mora biti i čovjek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Nitko vam ne zabranjuje da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina 'Pravog'.

2. Leptirići
Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u trbuhu, često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvijek slučaj. Pojedinci mogu osjećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu kojeg su dugo željeli posjetiti, ili zbog kupnje novog para cipela. Zagledajte se u svoje osjećaje malo dublje i odgonetnite što je pravi uzrok leptirića.

3. Strast
Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čovjeka svojeg života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Riječ je o seksualnoj kemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju gajiti nikakve romantične osjećaje. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju