Spremate se na spoj večeras? Strepite hoće li proći dobro ili ćete u nekom trenutku shvatiti da muškarac koji sjedi pored vas uopće nije za vas i poželjeti pobjeći? U slučaju da vam se dogodi ovo drugo našli smo četiri načina za elegantno 'bježanje' s lošeg spoja

Ženski adut 'zove me prijateljica i moram hitno otići' (uz to da ste prijateljicu prije izlaska angažirali da vas nazove u određenom trenutku) muškarci su već 'prokljuvili' pa se probajte poslužiti jednim od idućih izgovora.

1. 'Moram biti na drugom mjestu za pola sata.' Već nakon par minuta osjetit ćete postoji li među vama ikakva privlačnost. Stoga mu odmah na početku spoja recite da od prije imate nešto dogovoreno i da ćete morati otići za pola sata. Ako je vaš instinkt bio pogrešan i momak i nije tako loš, niste si upropastili priliku za drugi spoj.

Naporan radni dan može vas činiti preumornom za dulje druženje. Zijevnite nekoliko puta i ljubazno mu recite da biste trebali poći kući jer se morate naspavati

2. 'Mislim da bismo bili super prijatelji'. Ne privlači vas nimalo? Recite mu odmah na početku kako mislite da biste bili super prijatelji. Gotovo je sigurno da na to neće pristati i da će i on jedva čekati da spoj završi. Nijedan muškarac koji traži vezu ne želi biti samo prijatelj sa ženom koja mu se sviđa.

3. 'Imala sam dug dan na poslu.' Naporan radni dan, ranojutarnji poslovni sastanak, pa i upala sinusa može vas činiti preumornom za dulje druženje. Zijevnite nekoliko puta i ljubazno mu recite da biste trebali poći kući jer se morate naspavati.

4. Jednostavno budite iskreni. Nema učinkovitijeg načina da završite loš spoj nego da samo kažete 'Drago mi je da smo se našli, ali iskreno, mislim da ne bismo bili dobar par.' Kažete li to ljubaznim tonom, možete se nadati da će vas razumijeti i cijeniti vašu iskrenost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju