Želja da se stisnu uz partnera nije jedino što žene osjećaju poslije seksualnog odnosa. Pripadnice nježnijeg spola nakon seksa mogu iskusiti i neke druge stvari koje ih čak mogu i zbunjivati i brinuti, ali u većini slučajeva riječ je o najnormalnijim 'nuspojavama' seksa. Što to žene 'muči' poslije seksa doznajte u nastavku teksta

1. Plakanje
Suze poslije seksa koje nisu uzrokovane problemima u vezi nisu nešto što bi ženu trebalo zabrinjavati. Plakanjem poslije seksa žene otpuštaju skupljenu napetost, baš kao što im i orgazam pruža takvo olakšanje. Neke žene zaplaču upravo u trenutku kad dožive vrhunac.

Kao i poslije tjelovježbe, žena i nakon fizičkog napora kao što je seksualni odnos može osjećati jaku glad, a neke žene čak žude za određenom vrstom hrane

2. Intenzivna želja za samoćom
Dok neke žene obožavaju ležati u partnerovu zagrljaju nakon seksa, neke su potpuna suprotnost - osjećaju intenzivnu želju za samoćom. Potreba da se nakratko osami, objašnjavaju psiholozi, javlja se zato jer žena ima potrebu vratiti svoj integritet nakon što se cijela dala partneru.

3. Glavobolja

Spolni odnos i orgazam mogu potaknuti niz fizioloških pojava, uključujući povećanje krvnog tlaka, i te pojave mogu rezultirati kratkotrajnom glavoboljom ili migrenom. Ako su glavobolje učestale, odnosno osjećate ih nakon svakog odnosa (zbog čega vam se može smanjiti i libido, odnosno želja za seksom), obratite se liječniku koji vam može prepisati lijek.

4. Želja za određenom hranom
Kao i poslije tjelovježbe, nije neobično da nakon fizičkog napora kao što seksualni odnos žena osjeća jaku glad, a neke žene tada čak žude i za određenom vrstom hrane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju