Mekano, čisto i mirisno rublje san je svake žene. Ako su vam dosadili klasični omekšivači iz supermarketa, na raspolaganju je i kolekcija sastavljena od četiri omekšivača Zara Home Loundry Care.

Galerija Zara home omekšivači - 5 Zara home omekšivači - 6 Zara home omekšivači - 4 +1 Zara Home omekšivač s mirisom bambusa
Ona obuhvaća omekšivače s intenzivnim mirisim Wild Bamboo (divljeg bambusa), Tuberose Bouquet (buketa tuberoze) i White Jasmine (kineskog jasmina) koje su dostatne za otprilike 28 pranja. Zara home omekšivači - 4 Zara Home omekšivač s mirisom cvijeta tuberoze (Foto: Zadovoljna.hr)

Kolekcija obuhvaća i specijalni omekšivač za rublje Baby, koji je posebno kreirano za osjetljivo pranje najrazličitijih tkanina mališana. Zara home omekšivači - 6 Zara Home omekšivač za rublje Baby (Foto: Zadovoljna.hr)

Omekšivači popularnog španjolskog brenda ne sadrže umjetne boje, te se mogu koristiti pri strojnom i ručnom pranju odjeće. Odlikuje ih snažan i dugotrajni miris, a povrh svega dolaze u atraktivnoj boci od 1 litre, koja će transformirati izgled svake kupaonice. Zara home omekšivači - 3 Zara Home omekšivač s mirisom bambusa (Foto: Zadovoljna.hr)
Omekšivači Zara Home Laundry Care prodaju se po cijeni od 89 kuna za litru.

U skopu kolekcije Laundry Care Zara Home možete pronaći i četiri deterdžetna za pranje odjeće, kao i posebnu vodicu za peglanje. Zara home omekšivači - 2 Zara Home omekšivač s mirisom jasmina (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju