Izabrati dovoljno laganu i udobnu odjeću za ljetnih vrućina zna biti izazov, ali još je 'zeznutije' izabrati donje rublje koje ćemo nositi ljeti. Znoj i vrućina nošenje veša može učiniti itekako neudobnim (naročito kada je riječ o na primjer podstavljenim grudnjacima) pa smo zato našli četiri rješenja za najbezbrižnije nošenje rublja tijekom ljeta da bi koža slobodno disala, a vi se osjećali ugodno i dobro


1. Za svaki dan nosite grudnjak od lagane čipke čija će vam prozračnost pomoći da održite svježinu na visokim ljetnim temperaturama i vlazi. Osim toga, čipkasti grudnjak dat će vam pravu dozu seksepila. Izaberite grudnjak sa žicom koji će grudima pružiti potporu.

Donje rublje od kvalitetnog mrežastog materijala ili pamuka sprečava da se znoj skuplja tamo gdje daje najveći osjećaj neudobnosti

2. Ispod majice s dubokim izrezima na rukavima nosite grudnjak koji želite da se vidi sa strane. To može biti grudnjak u boji koja paše uz boju majice, neke nježne boje ili grudnjak s više traka sa strane (takav grudnjak pruža bolju potporu većim grudima). Pazite da izaberete grudnjak iz kojeg vam grudi ne 'cure' sa strane.

3. Kada je vani 35 stupnjeva i ogromna vlaga nosite mrežasti ili pamučni veš. Donje rublje od kvalitetnog mrežastog materijala ili pamuka sprečava da se znoj skuplja tamo gdje daje najveći osjećaj neudobnosti.

4. Ispod bijele odjeće nosite veš neutralne boje, odnosno boje koja se najbolje stapa s bojom vaše kože. Na taj način rublje se neće isticati niti previše vidjeti ispod bijele odjeće.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju