Među najtraženijim artiklima u trgovinama Oysho ističu se i spavaćice koje je jednostavno šteta nositi samo za spavanje. Ovi odlični modeli vrlo lako mogu proći i kao haljine, udobne i nosive u raznim prilikama

Galerija Spavaćice iz Oysha koje se mogu nositi i kao haljine - 1 Spavaćice iz Oysha koje se mogu nositi i kao haljine - 2 Spavaćice iz Oysha koje se mogu nositi i kao haljine - 3 +1 Oysho, 259,90 kn O ovosezonskoj ponudi španjolskog brenda Oysho, specijaliziranog za intimno i donje rublje, sportsku i odjeću u etno i boemskog stilu, mogu se pronaći i spavaćice koje su nam jednostavno prelijepe da bismo ih nosile samo za spavanje.

O ovosezonskoj ponudi španjolskog brenda Oysho mogu se pronaći i spavaćice koje su nam jednostavno prelijepe da bismo ih nosile samo za spavanje

Pronašli smo dvije spavaćice, tamnoplavu sa svjetlucavim detaljima i svijetlosivu s vezom, koje se mogu nositi kao haljinice na tajice ili deblje najlonke, te dvije satenske na tanke naramenice i ukrašene čipkom koje možete nositi preko majice i skinny hlača.

Ove spavaćice, koje su među najtraženijim artiklima u Oyshu, izrađene su od mikrovlakana, modalnog vlakna i pamuka, udobnih materijala koji nošenje odjeće čine vrlo ugodnim i nesputanim. U fotogaleriji pogledajte 4 spavaćice cjenovnog ranga od 199,90 do 299,90 kuna koje bez problema možete nositi i vani.
Spavaćice iz Oysha koje se mogu nositi i kao haljine - 2 Oysho, 299,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju