Oči javnosti ovih dana uperene su u Markle koja se zaručila za britanskog princa Harryja. Analizira se sve, od njezina odijevanja od beauty rutine, a lijepa 36-godišnjakinja u intervjuima je otkrila svoje male trikove za besprijekoran izgled

Galerija Princ Harry i Meghan Markle +0 Damsko izdanje Meghan Markle na prvoj službenoj dužnosti 1. Ne pretjerujte s puderom

Dobra podloga ključna je za odličan make-up, a Meghan priznaje da ne voli pretjerivati s puderom: Stavljajte ga na područja s prištićima i razmažite spužvicom. Nikada ne prekrivam svoje pjege, tako da uglavnom stavljam puder samo na određena mjesta na licu umjesto na cijelo lice.

2. Pametno iskoristite highlighter.

Meghan Markle otkrila je svoje male beauty trikove za savršen izgled.

Kako biste otvorili pogled, stavite malo highlightera u unutarnji kut oka, savjetuje Meghan i dodaje kako je to odličan savjet za prilike u kojima želite izgledati odmorno.

3. Trik za više volumena u kosi.

Kada je u pitanju frizura, Meghan se kune u najobičnije zabacivanje glave. Kada vam se frizura malo slegne, nagnite se prema naprijed, sagnite glavu i raspustite kosu. Potom na kosu raspršite lak i zatim jako zabacite glavu prema natrag kako biste dobili više volumena.

4. Četkicom za zube protiv vlasi koje strše.

Meghan za nestašne i neposlušne vlasi koristi četkicu za zube koju naspreja lakom za nokte, a zatim četkicom lagano zagladi vlasi i liniju kose. Taj trik posebno voli kada nosi punđe.

5. Vježbe za lice.

Meghan redovito radi vježbe za lice koje je osmislila njezina omiljena estetičarka Nicola Joss. Ona oblikuje vaše lice iznutra. Možda to zvuči smiješno, ali stvarno djeluje. One dane kada radim vježbe moje jagodice i vilica su čvršće, kaže Meghan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju