Postoje neka ponašanja koja se na prvu čine kao da su štetna, no te crvene zastavice zapravo su znakovi koji ukazuju na to da je vaš brak zdrav i čvrst

1. Svađate se
Razlog broj jedan zbog kojeg parovi strahuju za budućnost braka je često svađanje. No, upravo svađanje s partnerom može učvrstiti vašu vezu. Kada se svađate na pravi način, kada iskazujete svoja mišljenja i probleme te pokušavate naći rješenja, onda je to znak zdravog odnosa i toga da još uvijek niste spremni odustati jednog od drugoga.

2. Pričate o teškim i tabu temama
Sami znate da ignoriranjem teških i tabu tema nećete ništa postići. Stoga vas nije strah reći točno što mislite te iskreno popričati baš o svemu što vam padne na pamet. Ne izbjegavate teme poput politike, religije, novca, smrti i nevjernosti, a to je itekako dobar znak.

3. Provodite vrijeme sami (bez partnera)

Neka ponašanja na prvu se čine štetnima, no te crvene zastavice zapravo su znakovi koji ukazuju na to da je vaš brak zdrav i čvrst

Mnogi parovi se boje provoditi vrijeme jedno bez drugog jer misle da je to loš znak i da će uskoro prekinuti. No, upravo suprotno. Svakome od nas je potreban prostor kako bismo rasli kao individualne osobe i sasvim je u redu da provodimo vrijeme bez partnera. Jer postoji razlika između toga da želimo provesti malo kvalitetnog vremena sami sa sobom i toga da namjerno izbjegavamo partnera.

4. Putujete odvojeno
Odvojeni odmor ili putovanje ne trebaju se shvaćati kao prijetnja stabilnom i sretnom braku. Naravno, sve dok je jedan dio vremena i dalje rezerviran za zajednički odmor te dok ne koristite to kao priliku da pobjegnete jedno od drugog. Putovanje s prijateljicama ili samostalni posjet nečemu što vašeg nimalo ne zanima je skroz normalan potez.

5. Ponekad ste tužni
Nitko ne voli biti tužan, ali to je sastavni dio života, isto kao i radost. Život se jednostavno ne može iskusiti bez tužnih trenutaka, no jako je važno tada imati nekoga pokraj sebe, nekoga s kime ćete podijeliti tu tugu. Upravo je vaš partner taj koji će uvijek biti uz vas - u veselim i u tužnim trenutcima.

Provjerite koje to dvije najveće ljubavne pogreške svi radimo u vezi ili braku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju