Olivia Munn na ovogodišnjoj se Met Gali pojavila u zlatnoj haljini koja je naglasila njezine ženstvene adute te koja je bila izravno povezana s prvim dijelom teme "Rajska tijela: Moda i katolička mašta".

Galerija Haljine iz H&M-a s Met Gale 2018. - 3 Haljine iz H&M-a s Met Gale 2018. - 7 Haljine iz H&M-a s Met Gale 2018. - 2 +3 Kiersey Clemons
Oklop je bio inspiracija za moju haljinu. Željela sam iskazati snagu, volim što me ova haljina čini moćnom,
priznala je američka glumica za Pop Sugar.

Mnogi su se iznenadili kad je otkrila da zapravo nosi haljinu napravljenu po narudžbi s potpisom H&M-a, koju je upotpunila štiklama Christiana Louboutina te nakitom dizajnerice Lorraine Schwartz.

No ona nije bila jedina slavna osoba koja je nosila kreaciju popularnog švedskog brenda urbane odjeće. U njihovim kreacijama zablistale su manekenka Alek Wek, mlada glumica i pjevačica Kiersey Clemons, glumica Jasmine Sanders i Lili Reinhart. Haljine iz H&M-a s Met Gale 2018. - 1 Olivia Munn u H&M-ovoj haljini na Met Gali (Foto: Getty Images)
Da bi napravili ove haljine, dizajneri u H&M-u proučavali su srednjovjekovnu umjetnost, vjerske predmete i katoličke simbole, a svoja opažanja utkali su u kreacije. Sekularni i vjerski utjecaji osobito su vidljivi u konstrukciji haljina, odabiru materijala, ali i detaljima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte pet slavnih dama koje su se na ovogodišnjoj Met Gali pojavile u haljinama iz H&M-a. Haljine iz H&M-a s Met Gale 2018. - 6 Jasmine Sanders u H&M-ovoj haljini u New Yorku Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju