Poznati muški modeli znaju da pojavljivanje na naslovnicama magazine i šetanje po modnim pistama nije dovoljno kako bi održali pažnju svojih obožavateljica. One žele vidjeti fotografije s kućnim ljubimcima, slatkim rođacima i omiljenom hranom, pa ih zgodne frajere prate na Instagramu

Modni posao temelji se na lijepim fotografijama, pa ne čudi što modeli sve više svojeg vremena ulažu u društvene mreže poput Instagrama. U privlačenju novih obožavatelja osobito su vješti mega popularni muški manekeni, koji zahvaljujući svojim privatnim fotografijama, ‘slamaju’ srca žena diljem globusa.


1. Andre Hamann

Njemački model I suvlasnik modne linije Haze and Glory non stop putuje svijetom, snima zapanjujuća mjesta, hranu i ljude koji ga okružuju. I uvijek počasti svoje obožavateljice s kakvom fotografijom na kojoj je zaboravio odjenuti košulju.


2. Jon Kortajarena
Obožavateljice Španjolca Jona Kortajarena su pomislile kako maneken ne može biti savršeniji, a onda je udomio psa i počeo ga uvršavati u svakodnevne fotografije na svojem Instagramu profilu. Preslatko!

3. Johannes Huebl

Njemački model je oženjen za modnu blogericu Oliviju Palermo, ali to ne sprječava njegovih 773 tisuća obožavatelja na Instagramu da ga prate na kraj svijeta. Model i fotograf uživa u životu na visokoj nozi, a osobito uživa u mondenim tulumima u New Yorku i Parizu.


4. David Gandy
David Gandy je oličenje britanskog džentlemena, pa njegove fotografije na Instagramu uključuju sve od izdanja u smokingu do golišavih scena u donjem rublju. Za svakoga ponešto!

5. Matthew Noszka
Zahvaljujući Instagramu i dobrom izgledu ovaj je bivši građevinski radnik iz Pittsburgha postao slavni muški model. Nakon što je objavio svoju fotografiju u trapericama i čizmama, počele su pljuštati modne ponude sa svih strana. Rad na građevini, naime, odličan je za pločice na trbuhu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju