Lob je jedna od najpopularnijih ženskih frizura. To ne čudi kad je poznato da pristaje svakom obliku lica i tipova kose. No ako vam je dosadila ova frizura, frizerski stilisti u 2018. predlažu sljedeće alternative

Galerija Trendovi u kosi za 2018. - 1 Trendovi u kosi za 2018. - 4 Trendovi u kosi za 2018. - 2 +1 Razbarušena kosa
1. Produljena pixie frizura

Velik broj poznatih osoba poput Katie Holmes odrezao je ove godine kosu u slatku pixie frizuru. No umjesto kratko odrezanih vlasi, Katie je odlučila zadržati nešto volumena na vrhu, što joj daje više mogućnosti za stiliziranje. Ovo je izvrsna ideja za sve one koji žele promjenu u 2018.

Lob je jedna od najpopularnijih frizura kod žena. To ne čudi kad je poznato da pristaje svakom obliku lica i tipova kose. No ako vam je dosadila ova frizura, zamijeniti je možete tupim bobom ili produljenom pixie frizurom.

2. Tupi bob
Dosadio vam je lob? Frizuru možete skratiti nekoliko centimetara i potpuno osvježiti izgled. Posebno dobro izgleda efektni tupi bob sa šiškama za koji se svojevremeno odlučila i američka glumica Kerry Washington.

3. Šiške-zavjese
U 2018. na frizersku scenu vraćaju se i šiške-zavjese što dokazuje i 600 postotno povišenje u traženju ovoga pojma na Pinterestu. Šiške-zavjese su izvrstan način da osvježite frizuru ako ne želite drastične promjene u duljini kose.

4. Razbarušena kosa
Razbarušena frizura bila je popularna tijekom cijele 2017. godine, a stručnjaci naglašavaju da će ovaj tip frizure biti popularan i u 2018. Štoviše, slobodno pustite kosu i uživajte u blagodatima postepeno ošišane kose koja laska licu.

5. Kosa ala Cher

Duga raspuštena kosa po uzoru na frizuru pjevačice Cher iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća ponovo se vraća u modu. Poznate zvijezde iz javnog života prigrlile su ovaj trend. Ako već ne možete dočekati da vam kosa sama naraste, poslužite se dugim ekstenzijama za kosu. Trendovi u kosi za 2018. - 3 Duga kosa poput Cher (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju