U kalifornijskom gradu Inglewoodu održana je dodjela MTV Video Music Awardsa za najuspješnije videospotove u protekloj godini. Zgodne dame i njihove smjele kombinacije i ovoga su puta ukrale svu medijsku pažnju


Dodjela nagrada za najbolje videospotove u glazbenoj industriji, koja je održana u Inglewoodu, i ove je godine privukla velik broj slavnih.

Taj važan datum u glazbenoj industriji već se tradicionalno smatra dobrom prilikom za pokazivanje smjelih modnih kombinacija. Ne čudi što su u prvom planu bile dame koje su se odvažile za "gole“ haljine i majice.

Televizijska manekenka i voditeljica Heidi Klum bila je magnet za poglede u prozirnoj zlatnoj haljini Petera Dundasa koji je zanat naučio kod Roberta Cavallija.

Demi Lovato blistala je u šljokičastim dimijama i prozirnom topu s potpisom Zuhaira Murada, dok se glumica i manekenka Paris Jackson odlučila za "golu“ Diorovu haljinu ispod koje se jasno naziralo trendovsko donje rublje slavne francuske modne kuće.

Alessandra Ambrosio odabrala je mini prozirnu haljinu u vojničkom stilu s potpisom Balmaina, koju je sparila s čizmama iznimno visokih sara istog brenda.

Među najsmijelijim izdanjima našla se i glumica Olivia Munn, koja je nosila minihaljinu Nicolasa Jebrana.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 5 najsmjelijih izdanja s VMA-ja o kojima se danas najviše raspravlja na društvenim mrežama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju