Često se pitamo gdje su nestali dobri muškarci. Međutim, ponekad nam promaknu zbog naših malih propusta.

1. Volimo određeni tip muškarca i ne odustajemo od njega.

Nema ništa loše u postavljanju kriterija, sve dok ne postanemo previše izbirljive. U određenom trenutku moramo preispitati svoje kriterije tj. obratiti pažnju na ono što nam je uistinu važno. Zapitajte se biste li stvarno odbile muškarca koji vam odgovara po svemu, osim npr. po glazbenom ukusu.

2. Ulijećemo iz veze u vezu.

Srce ne pita i upravo mu zato mozak ponekad treba dati pokoji savjet. Nakon prekida uzmite si vremena kako biste "odbolovali" bivšu ljubav. Možda mislite da ste spremni za novu vezu, ali svima, pa čak i najsnažnijim ženama, treba vremena za novu ljubav nakon prekida. U tom trenutku kada smo povrijeđene i tužne, postajemo mamac za muškarce koji nisu dobri za nas.

U trenutku kada smo povrijeđene i tužne postajemo mamac za muškarce koji zapravo nisu dobri za nas.

3. Čekamo gospodina Savršenog.

Princ na bijelom konju samo je bajka. Ponekad nam treba vremena da shvatimo kako savršenstvo ne postoji. Zbog ljubavi naučimo tolerirati sva nesavršenstva, a ponekad nam ona i postanu simpatična.

  Slika nije dostupna Šest tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za brak

4. Odbijamo izlaske s društvom.

Život nas često iznenadi nenadanim ljubavnim pričama, ali šanse da će vam dobar muškarac pokucati na vrata uistinu su male. Veća je vjerojatnost da ćete ga upoznati negdje drugdje, stoga se nemojte odupirati izlascima.

Sve radite sami, bez njegove pomoći? Netko drugi rado će uskočiti i pomoći vam bez pitanja Zamijenite ga boljim: Osam čvrstih dokaza da vas muškarac ne cijeni dovoljno

5. Ne želimo napraviti prvi korak.

Stare romantične priče naučile su nas da muškarac uvijek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promijenila. Iza naoko sramežljiva muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se skriva dobar i kvalitetan potencijalni partner. Kada odbacimo vlastite predrasude o prilaženju muškarcima, same sebi dajemo priliku za nova poznanstva koja se u suprotnom ne bi dogodila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju