Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar "materijal" za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traži se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki frajeri tih kvaliteta jednostavno nemaju, a evo kojih je to šest tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije ispričao
To što on vas vidi skupa do kraja života i u sretnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad prije povrijedio. Iako svatko može pogriješiti, biti sposoban priznati pogrešku i biti s nekim tko može napraviti to isto vrlo je važno za sretan brak.

Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali

2. Nevjeran muškarac
Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio nevjeran u braku odjednom preobratiti i biti vjeran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći vjerovati u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac
U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mjesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvijek) najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mjesto, zbog čega nisu dobri bračni suputnici.

Slika nije dostupna Pet "navika" kojih se ne trebate odricati u vezi i(li) braku

4. Prevarant
Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete vjerovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrapati zbog njegovih djela.

Slika nije dostupna Hrvati priznali: 10 najvećih tajni koje skrivamo od svojih cura i žena

5. Lijenčina
Suprotna krajnost radoholičaru je lijenčina. I ako je trenutačno nezaposlen, vašoj vezi može pridonijeti ako na sebe preuzme kućanske poslove, brigu o djeci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sjedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

Slika nije dostupna "Kobne" godine za brak: Kada se parovi u Hrvatskoj najčešće odlučuju na razvod?

6. Muškarac koji se ne zna nositi s problemima
U vjenčanim zavjetima dio "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći računati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju