I dok će neki horoskopski znakovi zauvijek čuvati tajnu, ima i onih znakova koji su pravi brbljavci pa će im vaše tajne sigurno "izletjeti" pred drugim ljudima

1. Ovan

Ovnovi priznaju da im je jezik često brži od pameti. Brzi su na jeziku i direktni, stoga postoji velika vjerojatnost da će tajna koju podijelite s ovnom biti otkrivena.

Naravno, to neće učiniti namjerno nego se jednostavno ne znaju kontrolirati kad situacija to zahtijeva od njih. Ovnovi će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrže tajnu i borit će se protiv impulzivnog nagona da je otkriju, a ako/kada to naprave bit će im iskreno žao.

Morate biti oprezni s kime ćete podijeliti svoju intimnost i otkriti tajne, pogotovo ako je riječ o osobi koju tek upoznajte.

2. Blizanci

Blizanci su nevjerojatno brbljavi, stoga i sami ponekad savjetuju da im ne otkrivate tajne koje su vam važne. Ponekada ih otkriju namjerno, a ponekad slučajno zato što jednostavno zaborave kome što smiju ili ne smiju ispričati.

3. Rak

Rakovi su poznati kao odan znak, ali vašu tajnu će zadržati samo ako vas smatraju dijelom svog uskog kruga. Njihova odanost uvijek je na strani najbližih ljudi koje najviše vole. Jedan od razloga zašto imaju potrebu pričati s drugima o vašim tajnama jest zato što ne znaju kako bi vam pomogli i žele savjet neutralne osobe.

4. Vaga

Vage su društvene, vole biti okružene ljudima i u centru događanja. Upravo su zato i one jako brbljive te im se često dogodi da slučajno odaju tajnu. Međutim, vage nemaju zle namjere nego jednostavno vole razmjenjivati iskustva s drugim ljudima.

5. Strijelac

Strijelci mogu biti osobe od povjerenja, ali morate im naglasiti da razgovarate o nečem povjerljivom. U suprotnom oni neće shvatiti da su u pitanju informacije koje ne smiju širiti dalje.
 

Pročitajte i 12 najvećih tajni kojih se znakovi srame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju