Ako ste 'solerica' koja se želi vjenčati vjerojatno ste upoznati sa stanjem na 'terenu'. Nije lako upoznati gospodina Pravog u današnje vrijeme, pogotovo kad je velik broj muškaraca postao neodlučan. No, prema statistici jedne američke agencije za posredovanje pri upoznavanju partnera, ovih pet rečenica su najčešće izlike zbog kojih muškarci bježe od bračne luke

1. 'Ona voli previše šefovati'
Ponekad si ne možemo pomoći i želimo biti dominantne. Zbog tih smo karakteristika uspješno zaključile ugovor na poslu i dobile promaknuće!

I dok većina muškaraca priželjkuje samopouzdanu i dominantnu ženu u spavaćoj sobi, bilo kakva uputa na drugim poljima života kod njih izaziva panični napad. Trebamo li spomenuti da veza (i brak) podrazumijevaju ravnopravnost partnera na svim područjima?

2. 'Ona me želi promijeniti'
Žene su sposobne voljeti jednog muškarca bezuvjetno. Ne, ne želimo vas promijeniti samo zato što mislimo da bi trebali baciti te srednjoškolske tenisice u smeće, ili ako iskreno priznamo da provođenje večeri uz video igrice ne smatramo vrhuncem zabave.

3. 'Ona je previše posesivna'
Priznajemo, postoje žene koje pretjeruju s provjeravanjem svojih partnera do zabrinjavajućih proporcija, no nisu sve žene takve. Primjerice, kada preko telefona pitamo gdje ste, zanima nas upravo to - vaša lokacije. Ne mislimo da ste na sumnjivom mjestu i u sumnjivom društvu, već želimo izračunati kada ćete se vratiti kući i hoćemo li stići napraviti večeru prije toga.

4. 'Ona je previše nesigurna'
Od djetinjstva smo izloženi fotografijama savršenih ženskih tijela, pričama superuspješnih poslovnih direktorica i šalama najpoznatijih komičarki. Da, ponekad smo nesigurni u svoje tijelo, inteligenciju i pamet, i želimo muškarca koji će shvatiti da je povremeno držanje dijeta, ili čitanje samopomoćnica - ok.

5. 'Ona previše priča sa svojom majkom'
Mi pretjerujemo s razgovorima sa svojom majkom? Hahahahahahah, dobra šala.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju