Svaka žena njeguje svoj stil odijevanja, no neki modni komadi nakon 30. godine postaju imperativ bez kojeg je nemoguće zamisliti ijedan damski ormar.

1. Kvalitetna torba od kože
Dok se školuju (i traže posao) žene kupuju torbice na različitim mjestima – od buvljaka i supermarketa do trgovina s jeftinijim modnim brendovima. Nakon 30. dame bi svoju kolekciju trebale zaokružiti kvalitetnijem i trajnijim komadom. Preporučuje se kupovina torbe od prave kože u neutralnoj bež, crnoj, sivoj ili plavoj boji koja se može kombinirati uz različita izdanja i prigode.

Accessorize, 610 kn Accessorize, 610 kn (Foto: accessorize.com)

2. Baloner
Parižanke ne mogu zamisliti svoj ormar bez dobro krojenog balonera u neutralnoj boji koji mogu nositi u proljetnim i jesenskim mjesecima na posao, na kave s prijateljicama i u raznim drugim prigodama. Baloner se izvrsno sparuje s trapericama, hlačama, suknjama i haljinama te je osnova u građenju klasičnog stila.

Mango, 699,90 kn Mango, 699,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

3. Elegantne cipele (u kojima mogu hodati)
Žene su ljubiteljice štikli, no rijetke su one koje u njima znaju i mogu hodati u iglenim potpeticama tijekom cijelog dana.

Gležnjače su uvijek u modi, bez obzira na to imaju li visoku ili nisku potpeticu Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru

Upravo zato trebaju elegantan par koji podiže modnu kombinaciju, a u kojima mogu provesti cijeli dan na poslu ili u obavljanju svakodnevnih obaveza. To može biti elegantna balerinka, baršunasta gležnjača ili ženstveni model cipele s punom petom.

Chloe (Karla), 1590 kn Chloe (Karla), 1590 kn (Foto: Karla)

4. Dobar i pouzdan grudnjak (odgovarajuće veličine)
Napravite si veliku uslugu i napokon naučite kako kupiti pravu veličinu grudnjaka. Žensko tijelo (i grudi) mijenjaju se tijekom godina, pa je važno nositi model odgovarajuće veličine. Nikako nemojte nositi premale modele ili stari grudnjak iz kojeg proviruju metalne žice iz košarica. Priuštite si kvalitetan grudnjak koji će pružati adekvatnu podrđku i biti pouzdan "saveznik" ispod gotovo svih odjevnih komada.

Oysho, 190,90 kn Oysho, 190,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

5. Haljina (u kojoj se osjećate samopouzdano)
Bez obzira preferirate li modele s dubokim dekolteom, minikroja ili od crnog materijala, svaka žena u svojem ormaru nakon 30. godine trebala bi imati haljinu u kojoj se osjeća samopouzdano. Takva haljina vrijedi svake kune, zar ne?

Reserved, 290,90 kn Reserved, 290,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju