Na bestseler ljestvici Zarinih ljetnih komada, kao i među popularnijim stvarima u garderobi najpoznatijih modnih blogerica ove godine ponavljaju se neki upečatljivi uzorci, boje i tkanine.

Galerija Zarini ljetni trendovi 2018. - 12 Zarini ljetni trendovi 2018. - 2 Zarini ljetni trendovi 2018. - 11 +13 Zara, pleteni top, 99,90 kn
Upravo zato pobrojili smo ljetne trendove ovog popularnog španjolskog brenda koji će se sigurno nositi i najesen.

1. ZMIJSKI UZORAK
Zmijski uzorak na hlačama, topovima, haljinama i cipelama sastavni je dio ovogodišnje ponude Zare, a sigurno će se nositi i u jesenskim danima. Riječ je o osebujnim komadima koje će se usuditi odjenuti samo najodvažnije trendseterice.

2. PLETENI TOPOVI
Zara je ove godine prigrlila i pletene topove u upečatljivim bojama koje podižu svaku kombinaciju, a uvjereni smo kako će ih kombinirati uz efektne košulje i jakne i u hladnijim mjesecima. Zarini ljetni trendovi 2018. - 1 Nose se dekorativni gumbi na odjeći, zmijski uzorak i pleteni topovi Foto: Zara.com
3. DEKORATIVNI GUMBI
Predimenzinirani i kombinirani gumbi različitih oblika i veličina, a pogotovo oni drveni, jedan su od najvećih modnih trendova za 2018. godinu. Ove godine oni nisu rezervirani samo za kapute i jakne, već i za haljine, bluze i tunike.

4. STATEMENT NAUŠNICE
Zara ove sezone predlaže naušnice koje ne mogu ostati neprimijećene. Nose se takozvani statement modeli koji privlače pažnju svojom monumentalnošću, upečatljivim bojama i materijalom od kojih su napravljeni.

5. ASIMETRIČNI KROJEVI
Asimetrični krojevi vizualno produžuju cijelu figuru. Ne čudi stoga što su sastavni dio ovogodišnje Zarine kolekcije bluza i tunike. Uz to, asimetrični krojevi odjevnih komada razigrat će svaku modnu kombinaciju.

Zavirili smo u Zarinu trgovinu i pronašli po tri modela svakog ljetnog trenda koji će se nositi i u jesenskim danima. Zarini ljetni trendovi 2018. - 6 Zara, naušnice u boji doge, 119,90 kn (Foto: Zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju