Renee Zellweger izbjegava reflektore kamera u posljednjih nekoliko godina, a iz privatnosti je mogu izmamiti tek posebni događaji. Nova kolekcija revije Miu Miu na pariškom Tjednu mode jedan je od takvih situacija


Renee Zellweger
pojavila se na predstavljanju nove kolekcije brenda Miu Miu za jesen / zimu 2015. godine na pariškom Tjednu mode.

Američka glumica za modnu je reviju odjenula trendi crnu haljinu do koljena ukrašenu čipkom, 'nevidljive' štikle u boji kože koje su izduljile njene noge, te jarki crveni kaputić s potpisom talijanskog robnog brenda Miu Miu i pripadajuću torbicu.

Plave uvojke 45 godina stara Renee podignula je u visoku punđu, a sa sunčanim naočalama na očima neodoljivo je podsjećala na lik Holly Golightly, koju je u filmu Doručak kod Tiffanyja utjelovila američka diva Audrey Hepburn.

>> Renee Zellweger: Šokantno izmijenjeno lice oskarovke

Zainteresirani posjetitelji pariškog Tjedna mode najviše su komentirali lice američke glumice, koje je izgledalo mnogo prirodnije u odnosu na prije pet mjeseci.

U listopadu 2014. ista je iznenadila zategnutom kožom lica, za koju su mnogi zaključili kako je zaglađena estetskim putem, dok su na reviji talijanskog brenda bile vidljive sitne bore u kutovima očiju i oko usta.

U našoj fotogaleriji pogledajte šik izdanje Renee Zellweger na pariškom Tjednu mode.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju