Lejla Filipović svojim prisustvom uveličala je hrvatsku premijeru filma 'Ponovno ljubav'. Svojim stajlingom opet je dokazala da vođenje modnim pravilom 'manje je više' može iznjedriti upečatljive odjevne kombinacije

Osobe koje znaju primijeniti modno pravilo 'manje je više' izgledat će sjajno i u najjednostavnijoj kombinaciji. Tako je i Lejla Filipović zablistala na premijeri filma 'Ponovno ljubav' u ležernoj sivoj haljini midi kroja i dugih rukava.

Uz jednostavnu haljinu žena si može priuštiti raskošnije modne dodatke, a Lejla se odlučila za 'statement' ogrlicu s resicama koja se istaknula baš zahvaljujući neutralnoj podlozi. Čizme i torba u crnoj boji sjajno su se uklopile u ovu minimalističku kombinaciju, a crveni lak za nokte i ruž u istoj boji malo su je začinili.

Sivu boju često se proglašava 'bojom desetljeća' jer je u posljednjih deset godina osim u modnoj zauzela važno mjesto i u drugim velikim industrijama, poput npr. automobilske ili tehnološke.

U svijetu mode obožavana je jer se lako kombinira s ostalim bojama i modni stručnjaci kažu da je u njoj lako izgledati 'šik bez napora'. Haljine u sivoj boji izrazito su svestrane jer se uz pravilan odabir modnih dodataka u nekoliko minuta mogu iz dnevne pretvoriti u večernju haljinu.

U našoj galeriji pogledajte 5 modela sivih haljina koje smo pronašli za vas u trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju