Kod kreiranja outfita ne mora se stati na sparivanju odjevnih komada. Element koji će podići svaku kombinaciju jesu modni dodaci, a ovog proljeća sve je u detaljima

Galerija Modni dodaci za proljeće Pull&Bear, 119,90 kn Mango, 129,90 kn +10 Massimo Dutti, 199 kn Uz žarke boje i razne uzorke koji će ovog proljeća krasiti odjevne komade, one jednostavnije outfite obogatit će upečatljivi modni dodaci. Internetskim stranicama high street brendova već su zavladali proljetni komadi zbog kojih jedva čekamo sunčane dane. Najpopularniji komadi već se rasprodaju, ali spas uvijek možete pronaći u internetskim trgovinama omiljenih brendova. Ako ste vlasnik Mastercard® kartice i inače šopingirate online, obratite pozornost na uslugu Mastercard SecureCode. Usluga djeluje tako da dobijete kod koji je poznat samo vama i banci, no ne i trgovcima, pa i da netko drugi zna vaš broj kartice, kupnja se ne bi mogla dovršiti bez unošenja ispravne šifre SecureCodea.

1. Beretke i elegantne kape sa šiltom

Elegantne kape sa šiltom koje podsjećaju na one nautičke ponovno su u modi i već ih nose gotovo sve svjetske trendseterice. Bilo da kapu kombinirate uz traper, haljinu ili pleteni pulover, ovaj ležerni, ali efektni detalj bit će savršen dodatak svakom outfitu.

 

A post shared by Sazan Hendrix (@sazan) on

Ako ste pak ljubiteljica više ženstvenih modnih dodataka, onda možete zaobići trend nautičke kape i posegnuti za beretkom. Ova klasična francuska kapa trendi je dodatak uz koji će svaki outfit djelovati šik, posebno ako posegnete za crnom beretkom. Uz one neutralnih boja izgledat ćete dotjerano i uglađeno, a moći ćete ih kombinirati uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

 

A post shared by Peggy DeGuire (@peggyshoeshop) on

2. Torbe od prirodnog pletiva

Pletene torbe od bambusa ili rafije više nisu samo za plaže. Male, velike, jednostavne ili s dodacima, ove torbe poželjne su u svakoj prilici. Neće vam biti problem pronaći omiljeni model jer se nalaze u svim hight street trgovinama – od klasičnih cekera do preslatkih pismo-torbi.

 

A post shared by Jaime Shrayber (@jaimeshrayber) on

3. Uske naočale

Uske naočale koje jedva pokrivaju oči svakako su jedan od vodećih trendova 2017. godine, a to se neće promijeniti ni ovog proljeća. Ove retro sunčane naočale dodatak su uz koji će svaki outfit izgledati dotjerano, a možete birati između različitih okvira i boja.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

4. Glomazne naušnice

Statement naušnice trend su koji se provlači već nekoliko sezona, a čini se kako sa svakim novim godišnjim dobom bivaju sve veće. Tako se ovog proljeća nose komadi koji dosežu skroz do ramena. Stoga, ako modnu kombinaciju želite podići na višu razinu nakitom, glomazne su naušnice pravi izbor.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

5. Upečatljive čarape

Dani kada je čarape bilo strogo zabranjeno kombinirati uz sandale sada su prošlost. Upravo je to trend koji će obilježiti proljeće 2018. godine. Čarape će čak u toj kombinaciji dominirati. Nosit će se čarape s uzorkom, šljokicama, linijama u raznim bojama i dužinama. Veliki će trend također biti mrežaste čarape, samo će se ove sezone nositi kraće nego inače, do gležnjeva.

 

A post shared by Dee (@thevintagepoint_) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju