Ove godine obilježava se 30. obljetnica kultnog filma “Prljavi ples“ – odličan podsjetnik da se stilske kombinacije koje je Baby (Jennifer Grey) nosila prije tri desetljeća, savršeno uklapaju i u današnju modu.

1. Nema komada odjeće poput muške bijele košulje
U filmu je Baby obožavala nositi velike bijele košulje. Za seksi izgled, zavrnula je rukave i zavezala košulju iznad struka, a u ležernijoj verziji nosila ju je opuštenu na uske traperice. Obje kombinacije izgledaju odlično.

2. Body nije samo za balet
Baby je vježbala plesne pokrete u bodiju boje breskve i vrućim hlačicama od trapera. Tako jednostavna, a efektna kombinacija kojom se uvijek možete razmetati.


3. Breton majica je kraljica
Majica u stilu šezdesetih, s crveno-bijelim prugastim (breton) uzorkom, odlično funkcionira i danas. I opet je dobitna kombinacija ona s jeansom.

4. Bijelo na bijelo je super
Za toplije dane, super je kombinirati bijeli top i odgovarajuće hlače. Babyna etno bluza je baš u stilu sadašnjeg trenda oživljavanja sedamdesetih.

5. Budite vjerni svom stilu
Baby je odlično izgledala u svijetlo ružičastoj haljini s pojasom optočenim blistavim kamenčićima kad je plesala mambo, ali njezin otac nije ju prepoznao. Pouka: nosite ono u čemu osjećate da ste vi – vi, a ne ono što diktiraju trendovi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju