Seks u spavaćoj sobi je najčešće mjesto za uživanje u putenim igrama. I to je u redu. Ako pak želite razbuditi strasti i odmaknuti se od ziheraških izbora, predlažemo vam istraživanje novih lokacija sa svojim partnerom. Umjesto u krevetu, 2015. uživajte i na ovim mjestima


1. Na perilici rublja

Postoji neko vjerovanje da vas sjedenje na perilici rublja tijekom ciklusa centrifuge može dovesti do neslućenih vrhunaca užitka. Podrhtavanje perilice uslijed pojačane brzine okretaja ovog kućanskog uređaja igrat će ulogu 'vibratora' koje će u kombinaciji s penetracijom partnera stvoriti zanimljive senzacije u i oko vašeg tijela.

2. Ispod tuša / u kadi
Seks tijekom tuširanja ili opuštajuće kupke odličan je način da se riješite nakupljenog stresa, te da ispoljite eksperimentatoricu u sebi. Imajte na umu da je kupaonica doslovce sklizak teren, pa se upuštajte u seks na ovom mjestu samo ako ste sigurni u svoju i partnerovu stabilnost na nogama i rukama.

Pouzdani krevet zamijenite za tuš kabinu, perilicu rublja ili udobni naslonjač u dnevnoj sobi, pa se prepustite čulnim užicima.

3. U udobnom naslonjaču
Za uzbudljiv seks nekad je dovoljna samo stolica. Ako posjedujete udoban i stabilan naslonjač u dnevnoj sobi, svakako iskušajte njegove mogućnosti. Sjednite na partnera, pridržite se za naslon pa pronađite najbolji mogući kut pod kojim će uživati sva vaša osjetila i većina erogenih točki.

4. Na podu
Ima nešto eksplozivno i uzbudljivo u prepuštanju strastima na podu dnevnog boravka, kuhinje ili hodnika. Riječ o spontanom činu koji sugerira da vas je toliko preplavila žudnja, da niste bili u stanju suzdržati se do kreveta. Tvrd pod 'podnosi' samo brzinski seks, pa maženje nakon seksa odgodite dok niste u stanju potražiti neku udobniju podlogu.

5. Na stoliću ispred kauča
Zajedničko gledanje televizijskog programa ili čitanje knjige na kauču u dnevnoj sobi može biti izvrstan početak senzualnog istraživanja. Umjesto na kauču, 'akciju' prebacite na stolić ispred ovog komada namještaja.

SAVJET PLUS

Želite li nastaviti eksperimentirati s novim mjestima i pozama, odvažite se i na čulna istraživanja izvan vlastitog doma. Unajmite sobu u hotelu i razgrnite zavjese na prozorima, zalutajte u šumi pa se prepustite strastima uz kakvo stablo (kad temperature porastu u termometru, a snijeg okopni!), ili se poigrajte s partnerom u osobnom automobilu. Odvažite se i budite maštoviti u 2015.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju