Da je nošenje izazovnog donjeg rublja navika koja pali muškarce i nije neka novost, no žene imaju i neke druge neočekivane navike kojima će privući 'pravog'. Pravi muškarac ne traži, naime, samo lijepu 'lutkicu' već inteligentnu, samopouzdanu i zabavnu ženu s kojom može ostvariti kvalitetniju vezu


1. Kada žena uživa u hrani

Pravi muškarac voli pogled na ženu koja uživa u hamburgeru, krumpirićima i drugim 'masnim' zalogajima. Pogotovo ako to čini bez ispričavanja i zadrške, a pritom ne brine hoće li se uprljati. S druge strane on ne voli kada je žena na dijeti, ne jede velik broj namirnica i ne uživa u svojem obroku.

Prave muškarce privlače žene koje imaju svoje interese, uživaju u životu punim plućima i ne bježe od novih iskustava.

2. Kada žena zna citirati omiljeni film /knjigu / predstavu
Muškarce privlače inteligentne žene, ali ima nešto posebno privlačno u ženi koja zna u svakodnevni razgovor zna ubaciti kakav omiljeni citat iz filma, knjige, kazališne predstave ili sličnog oblika pop kulture.

3. Kada žena odgovara na pitanja sa 'Može, zašto ne?'
Žena koja ima pustolovni duh i voljna je isprobati većinu stvari barem jednom u životu je ultimativna muška fantazija. Pritom se ne misli samo na žene koje su voljne eksperimentirati u krevetu, već i one koje to čine u svakodnevnim životu s novim okusima, iskustvima i aktivnostima.

4. Kada žena na društvenim mrežama na objavljuje samo selfieje
Pravog muškarca privući će žena koja je zainteresirana za više stvari, a ne samo za objavljivanje svojih portreta. Privući će ga ona što je fotografirala atraktivnu zgradu, ukusan obrok, čudan oblak na nebu i druge zanimljivosti.

5. Kad je žena toliko koncentrirana da će ignorirati sve oko sebe
Muškarce privlači žene koje se mogu toliko skoncentrirati na neku aktivnost, da će zaboraviti sve oko sebe. Bez obzira radi li se o brizi za dijete, pisanju poslovnog izvještaja ili kuhanju makarona, muškarac voli kada je žena usredotočena, a pogotovo kada je njena pažnja usmjerena na njega.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju