Seksualni problemi u braku ili u vezi mogu biti jako frustrirajući. Ne samo što ukazuju na nedostatak seksa, nego zato što obično uzrokuju i neke druge probleme u vezi.

  Galerija Problemi u vezi Problemi u krevetu +0 Razgovor partnera u krevetu

Iako na samu pomisao kako morate pričati o seksualnom nezadovoljstvu osjećate nelagodu, imajte na umu da su ti problemi su rješivi. Samo morate znati kako pristupiti toj temi.

Evo nekoliko savjeta za razgovor s partnerom koji će uroditi plodom.

Problemi u vezi Problemi u vezi Foto: Getty Studio

1. Imajte razumijevanja za partnerove osjećaje te mu prije razgovora natuknite da imate o nečemu bitnome razgovarati. Tako se vaš partner neće osjećati prestrašeno ili zaskočeno, a i vjerojatnost je da će mu biti lakše otvoriti tijekom razgovora.

2. Prije samog razgovora vizualizirajte razgovor koji želite voditi, no uzmite u obzir da isti može krenuti u krivome smjeru. Poznavajući svog partnera možete pretpostaviti kako bi mogao reagirati, stoga budite spremni na svaki scenarij.

3. Budite iskreni sa svojim partnerom, otvorite dušu i recite mu da ste nesretni. Objasnite mu kako ste spremni poraditi na problemu te da smatrate kako je ovo zajednički problem, a ne samo njegov. Dajte mu do znanja da ste vi njegova podrška i da želite najbolje za oboje, osobito za njega. Prokomentirajte vaš seksualni život, pritom pazite način na koji se izražavate kako se vaš partner ne osjeća napadnuto ili kao da vas je razočarao.

4. Kako ne biste samo vi pričali, pitajte ga imate li on nešto za reći. Možda postoji neki dublji problem koji ne možete riješiti niti vi, no može razgovor sa stručnjakom. Naglasite mu koliko vam je drago da možete s njim otvoreno pričati, jer ste svjesni da ukoliko se problem ne riješi, da će se pojaviti u drugim aspektima veze.

5. Najbolje je, nakon ukazivanja problema, navesti i rješenje; razgovor s stručnjakom, predlaganje zajedničkih aktivnosti koje će vas zbližiti ili pak dodatci prehrani koji su brza i efikasna pomoć. Priroda nam je podarila odabir u obliku  ORIGINAL Epimen Plus kapsula za potenciju koje pomažu kod erektilne disfunkcije i povećavaju libido. Osim što djeluju protuupalno one i prokrvljuju prostatu te produžuju trajanje seksualnog čina. Mogu ih koristiti sve dobne skupine, koje žele povećati svoju seksualnu moć ili imaju problema u krevetu.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju