On bi možda želio da odmah usmjerite svu svoju pažnju na 'glavno područje', no vi ga razuvjerite i krenite drugim putem. Iznova otkrijte partnerovo tijelo uz pomoć ovog vodiča koji vas vodi do novih erogenih zona


1. Stopala

Muškarci imaju nešto više osjetljivih živčanih završetaka na stopalima nego žene, pa se preporučuje njihovo senzualno dodirivanje. Štoviše, stručnjaci savjetuju nadraživanje akupunkturne točke koja se nalazi otprilike na sredini stopala, ravno ispod srednjeg prsta, te prije početka luka stopala.

Predigru započnite masažom njegovih golih stopala, a posebice se koncentrirajte na ovu točku, čija će stimulacija pojačati protok krvi u tijelu i pripremiti ga za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi.

2. Palac

Većina muškaraca usmjerena je samo na dodirivanje genitalnog područja, pa ako svojeg partnera 'naučite' da užitak može doći i s drugih mjesta na tijelu – zauvijek će biti vaš.

Sisanje palca, primjerice, nameće se kao odličan vizualan i tjelesni stimulans, koji će ga podsjetiti na oralne igre nekog drugog dijela tijela. Ne zaboravite ga gledati ravno u oči kad isprobavate ovaj novi potez u svojem zavodničkom arsenalu.

Potaknite uzbuđenje u spavaćoj sobi senzualnom masažom njegovih stopala ili donjeg dijela kralježnice.

3. Pregib stražnjice
Dodirivanje njegove stražnjice odličan je način da dodatno uzbudite svojeg partnera. Usmjerite se na pregib koji spaja bedro sa stražnjicom, jer je ovo područje iznimno osjetljivo. Istražite ovaj dio stražnjice dodirima ruke, usnama, zubima ili jezikom

4. Križna kost

Križna kost ili sakrum je zapravo donji dio kralježnice koji sadrži mnoštvo živčanih završetaka, a dobar dio njih direktno je povezan s genitalijama. Neka istraživanja su pokazala da električna stimulacija tih završetaka dovodi do orgazma.

Zatražite partnera da legne na trbuh, pa 'karate' potezima izmasirajte donji dio leđa upotrebljavajući nešto više snage nego u uobičajenoj senzualnoj masaži. Na ovaj način opustit ćete živce i osigurati mu odlične preduvjete za nezaboravan orgazam.

5. Mošnje
U senzualnom istraživanju muškoga tijela većina žena zaboravlja na mošnje, što je pogrešno. Ovaj dio vrlo je osjetljiv, a pravilna stimulacija vašem partneru može donijeti nezaboravnu tjelesnu ugodu.

Posebno je osjetljiva linija koja prolazi okomito po sredini mošnji, pa istražite ovaj dio prstima ili jezikom. Pitajte partnera koliki pritisak na osjetljive mošnje mu je najprivlačniji, jer ova informacija varira od osobe do osobe.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju