Iako se nose u svim prilikama, to ne znači da se treba čvrsto držati jednog modela. Sezona koja je pred nama donosi raskošnu ponudu traperica koje su sve, samo ne obične. U nastavku donosimo najnovije krojeve koje su odlična baza za jesensko modno eksperimentiranje

1. RAVNE SKINNY TRAPERICE

Dani preuskih skinny-traperica su iza nas. Model koji će se nositi ove jeseni zove se ravne skinny. Pripijene su u gornjem dijelu, ali su oko listova ravnoga kroja, tako da vam se više neće događati situacije u kojima traperice nećete moći navući niti do koljena, iako su odgovarajuće veličine. Birajte model malo višega struka koji će vizualno izdužiti noge.

2. ODREZANE TRAPEZICE

Nose se 'oversized' traperice, nove vrzije trapezica i podvrnuti i perlama ukrašeni modeli.

Traperice širokih nogavica, negdje do polovice lista, pristaju svakome, bez obzira na širinu bedara. Mogu se kupiti u različitim nijansama, a najbolje ih je kombinirati na visoke potpetice. Stilisti ovakve traperice najavljuju kao model sezone koji se lako transformira prema obliku tijela i prilici.

3. SUPER OVERSIZED

Žene koje su sklone modnom eksperimentiranju, razveselit će činjenica da se ove sezone nose oversized-modeli koji su toliko preveliki kao niti jedne sezone do sada. Slični modeli nosili su se kasnih šezdesetih – trapezice širokih nogavica od vrha do dna. Kombinirajte ih s više strukiranim gornjim dijelovima.

4. PODVRNUTE TRAPERICE

Ovakve modele nosili smo i do sada, no uvijek se radilo o boyfriend-trapericama u kojima smo samo malo više pokazale gležnjeve. Za jesen 2017. trendovi su malo drugačiji – traperice strogih krojeva čije su nogavice široko podvrnute, a nerijetko su donji dijelovi ukrašeni zakovicama, perlama, biserima.

5. ODREZANE TRAPERICE RAVNOGA KROJA

Ako baš ne obožavate trapezice, alternativa su široke traperice do polovice lista. Upravo ovakvi modeli nosili su se sedamdesetih u kombinaciji s bluzama etnouzoraka, širokim remenima i platformama.

Sve nove modele traperica možete pronaći u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju