Ove žene su najbolji dokaz da brak s holivudskom zvijezdom nije nemoguća misija. Prava ljubav ne ovisi o poslu, te ne pita za novac i statusne simbole. Princa na bijelom konju doslovce možete upoznati u srednjoškolskoj klupi ili na radnom mjestu poput frizerskog salona i kafića


Kada čitate o Bradu Pittu i Angelini Jolie možda vam se čini da se holivudske zvijezde isključivo zaljubljuju jedno u drugo, no to nije uvijek slučaj.

I glumački ljepotani s velikog platna samo su muškarci od krvi i mesa, koji idu u kafiće i frizerske salone, te tamo upoznaju svoje bolje polovice.

Upravo je Matt Damon svoju voljenu Lucianu upoznao u jednom floridskom kafiću gdje je ona radila kao konobarica.

Ove su žene upoznale svojeg princa na bijelom konju na sasvim uobičajenim mjestima poput kafića i frizerskog salona.

Ljubitelj žena Patrick Dempsey došao je na frizuru kod prekrasne Jillian Fink koja mu je ubrzo postala supruga, dok je Chris O'Donnell napravio svojevrsan holivudski presedan – te oženio svoju srednjoškolsku dragu.

George Clooney nije mogao odoljeti odvjetničkim čarima Amal Alammudin, a Mark Whalberg prekrasnoj Rhee Durham, koju je na prvi sastanak odveo u crkvu.

U našoj fotogaleriji pogledajte dame sa sasvim uobičajenim poslovima udaljenima od svijetla reflektora koje su svojim karakterom osvojile holivudske zavodnike.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju