Gubitak i dobitak kilograma sastavni su dijelovi života koji ponekad znaju zadati prave muke, pogotovo kada je riječ o prilagodbi garderobe. Srećom, postoje odjevni komadi kojih sene morate riješiti ni kada se udebljate, a ni kada smršavite

1. Haljine
One haljine koje nisu precizno krojene prema obliku tijela uvijek možete nositi. Haljine s tankim naramenicama te lepršave, maksihaljine odlično će vam pristajati bez obzira na promjenu figure.

Ukoliko ste smršavjeli, ali ne želite prepraviti haljinu kod krojačice, jednostavno dodajte remen te je tako suzite u struku.

2. Košulje

Bez obzira je li riječ o gubitku ili dobitku kilograma, ove odjevne komade možete bez problema zadržati u ormaru

S obzirom na to da je riječ o odjevnom komadu na kopčanje, košulju onda možete nositi otkopčanu ili zakopčanu, ili pak zavezanu oko struka, no najvažnije je da se košulja ne morate riješiti ako ste dobili ili izgubili kilograme.

Provjerite zašto se ženske košulje kopčaju na lijevu, a muške na desnu stranu.

3. Veste
Kao i za košulje, isti princip vrijedi i za veste. Bilo da je riječ o debljim ili tanjim vestama, vaša tjelesna promjena ne znači da ćete ih morati zamijeniti novim verzijama.

Veste možete iskoristiti i kao rezerve za jakne koje vam više ne odgovaraju.

4. Džemperi
Već nekoliko godina oversized trend vrlo je popularan. Stoga takvi odjevni komadi, pogotovo džemperi i razne majice, uvijek dobro pristaju različitim figurama.

Oversized džemperi vrlo su udobni, a jesen i zima nezamislivi su bez njih.

5. Blejzeri
Klasičan odjevni komad kojeg se ne morate riješiti zbog gubitka ili dobitka kilograma. Blejzere isto možete nositi otkopčane ili zakopčane, najbitnije je da se osjećate ugodno noseći ih.

Također, blejzer će na pravi način naglasiti vaš struk.

SAVJET PLUS: Ako vaša težina često oscilira, pri kupnji svakako birajte odjevne komade koji su rastezljiviji i rađeni s elastinom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju