Omiljene traperice i tajice čini se dobile su oštru modnu konkurenciju. Vesele hlače cvjetnog uzorka novi su modni hit koji bi ovo proljeće mogao ponijeti laskavu titulu omiljenih hlača



Iako tajice već godinama visoko modno kotiraju, baš kao i traperice ovo proljeće veselim bojama i uzorcima mogle bi nas 'kupiti', šarene hlače. Popularni modni brandovi ponudili su ih u velikom broju i s maštovitim uzorcima koje lako možemo zamisliti na lijepim damama koje se ne boje modnih pomaka.

I šareni modeli hlača, ukoliko su dugački i ravni mogu vizualno izdužiti

Hlače s uzorkom nerijetko nose i poznate trendseterice, poput Jessice Albe, Olivije Palermo i manekenke Alessandre Ambrosio.

Iako su modno vrlo zanimljive šareni modeli malo su zahtjevniji za odijevanje pa prilikom odabira pripazite kakav efekt imaju na figuru.

Šarene boje vizulano naime, mogu proširiti, ali ako se odlučite za širi uzorak duljine do poda, postići ćete efekt dugih nogu. Za one pak koji žele vizualno naglasiti bokove i bedra idealni su uski modeli u šarenim bojama.

U fotogaleriji pogledajte 5 modela hlača koje imaju modni potencijal da postanu novi modni vladari ormara i streetstyla.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju