Loša higijena usta upropastit će baš svaki poljubac među partnerima. No postoje još nekoliko uobičajenih poteza koji bi mogli pokvariti ovu zabavnu i ugodnu aktivnost. Bez obzira na iskustvo u ljubljenju, dobro je znati ove pojedinosti


1. Ne grizite usne partnera osim ako ne znate pouzdano da mu se to sviđa. Ugrizi bi mogli u potpunosti ohladiti drugu stranu.

Loša higijena usta upropastit će baš svaki poljubac među partnerima. No pripazite i na količinu sline u ustima te strast koju ulažete u akciju.

2. Kontrolirajte količinu sline u svojim usnama. Premalo, ali i previše sline pokvarit će baš svaki poljubac.

3. Nemojte zanemarivati što vam usne partnera poručuju. Mnogo puta osoba svojim usnama čini ono što želi da partner kopira.

4. Poljubac koji je jedne sekunde nježan, a druge (doslovce) eksplozivan većina osoba smatra vrlo neugodnim iskustvom. Nitko nema ništa protiv ubrzanja 'akcije', ali činite to postepeno.

5. Nemojte nikoga ozlijediti prilikom ljubljenja. Strastveno guranje glave i 'bacanje' partnera po 'zidovima' seksepilno izgleda samo u filmovima. U stvarnosti vam prijete ozbiljne povrede.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju